Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Νίκος Κοτζιάς: Με αυτά που λένε οι κυβερνητικοί δίνουν επιχειρήματα στους εχθρούς της Ελλάδας (βίντεο)
[Tribune]: Νίκος Κοτζιάς: Με αυτά που λένε οι κυβερνητικοί δίνουν επιχειρήματα στους εχθρούς της Ελλάδας (βίντεο)

[Tribune]: Νίκος Κοτζιάς: Με αυτά που λένε οι κυβερνητικοί δίνουν επιχειρήματα στους εχθρούς της Ελλάδας (βίντεο)

Ο Νίκος Κοτζιάς παρενέβη την Τρίτη τηλεφωνικά στο Kontra Channel, καταγγέλοντας ως ψέμματα τα όσα έλεγε στο πάνελ ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Επί της ευκαιρίας, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών πολύ αυστηρά προειδοποίησε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να προσέχουν τι λένε όταν ασκούν μικροπολιτική πάνω στα εθνικά θέματα, διότι «όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν σε βάρος της Ελλάδας σε οποιαδήποτε διεθνή διαπραγμάτευση ή διαιτησία ή δικαστήριο πάμε.

»Οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας δεν καταλαβαίνουν ότι υιοθετώντας τις θέσεις της άλλης πλευράς, από το αλβανικό, το κυπριακό, μέχρι τη Βόρεια Μακεδονία, ισχυροποιούν τους ακραίους ανθελληνικούς κύκλους σε αυτές τις χώρες.

»Αυτά κάνουν από το πρωί με τα erga omnes, το οποίο είναι κατοχυρωμένο με το άρθρο 7, 8, 9, 10α το 11 που είναι το Σύνταγμα και υπάρχει μία διευκρίνηση μόνο για το 10β που αφορά παλιά έγγραφα στη μεταξύ των υπουργείων αλληλογραφία, όπως εγώ μπορώ να σας φέρω αλληλογραφία στο παρελθόν της ελληνικής δημοκρατίας που ακόμα φέρεται ως Βασίλειο της Ελλάδος…».

Δείτε το βίντεο:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!