Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Νέα δυσαρέσκεια βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων για την πολιτική Λεβέντη
[Tribune]: Νέα δυσαρέσκεια βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων για την πολιτική Λεβέντη

[Tribune]: Νέα δυσαρέσκεια βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων για την πολιτική Λεβέντη

Νέα σύννεφα πάνω από την Ενωση Κεντρώων καθώς μετά την αποχώρηση του βουλευτή Γιώργου Καρρρά ένας ακόμη βουλευτής, ο Γιάννης Σαρίδης εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την λειτουργία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα φέρεται να έστειλε και επιστολή προς τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη ο οποίος μελετά τρόπους κατευνασμού της νέας εστίας έντασης και είναι πιθανό να τον συναντήσει κατ’ ιδίαν ακόμη και την Τρίτη.

Η απουσία του κ. Σαρίδη από την  συνεδρίαση της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων φούντωσε την φημολογία με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να απαντήσει ο ίδιος ο βουλευτής.

Τι απαντά ο βουλευτής με ανάρτηση στο Facebook

Μέσω ανάρτησής του στο facebook ο κ. Σαρίδης έγραψε:
«Δέχθηκα κάποια μηνύματα από “φίλους» οι οποίοι αναρωτήθηκαν γιατί δε ήμουν παρών στην σημερινή ανοικτή συνεδρίαση της Κ.Ο. Κάποιοι άφησαν και υπονοούμενα πως είμαι δήθεν δυσαρεστημένος με τον πρόεδρο μας Βασίλη Λεβέντη». Εν συνεχεία παρέθεσε το πρόγραμμα που είχε για να καταλήξει: «Τα παραπάνω ως απόδειξη του πως “χαλάω” το χρόνο μου, είναι η απάντηση σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν μια λάθος εικόνα, που εξυπηρετεί τα μικροκομματικά συμφέροντα τους».

Στελέχη της Ένωσης Κεντρώων πάντως διαψεύδουν ότι ο κος Σαρίδης σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει το παράδειγμα – παραίτησης από την κοινοβουλευτική ομάδα – του μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Γιώργου Καρρά και ομολογώντας ότι η επιστολή του βουλευτή είναι υπαρκτή υποστήριζαν ότι δεν εμπεριέχει αιχμές αλλά με αυτή εκφράζει απλώς την αγωνία του για το μέλλον της Ένωσης Κεντρώων και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!