Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Μοσούλη: Το Ισλαμικό Κράτος μετατρέπει τα τζαμιά σε οπλοστάσια και στρατώνες
[Tribune]: Μοσούλη: Το Ισλαμικό Κράτος μετατρέπει τα τζαμιά σε οπλοστάσια και στρατώνες

[Tribune]: Μοσούλη: Το Ισλαμικό Κράτος μετατρέπει τα τζαμιά σε οπλοστάσια και στρατώνες

Τα ιρακινά Μέσα μεταδίδουν ότι το πολιορκημένο μέσα στη Μοσούλη Ισλαμικό Κράτος (ISIS) μετατρέπει τα τζαμιά σε στρατώνες, ώστε να εξασφαλίσει ότι οι τζιχαντιστές του δεν θα βομβαρδιστούν και ως συνέπεια απαγόρευσε τις προσευχές στο εσωτερικό τους.

Το ιρακινό Al Sumaria μεταδίδει: «Οι συμμορίες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος απαγόρευσαν τις προσευχές σε έναν αριθμό τζαμιών της πόλης για να τα μετατρέψουν σε οπλοστάσια και στρατώνες, ώστε να προστατέψουν τα μέλη τους και τα πυρομαχικά τους από τους βομβαρδισμούς του Διεθνούς Συνασπισμού και της ιρακινής πολεμικής αεροπορίας».

Επίσης η ιρακινή ιστοσελίδα προσθέτει ότι οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τα τζαμιά και ως αρχηγεία τους και σε περίπτωση που κάποιο τζαμί βομβαρδιστεί τότε θα βγουν να καταγγείλουν τους «απίστους» για προσβολή του Ισλάμ.

Το Al Sumaria προσθέτει ότι μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών διέφυγε από τη Μοσούλη για να γλιτώσουν τον θάνατο. Πληροφορίες από πολλές πηγές βεβαιώνουν ότι τη Μοσούλη εγκατέλειψαν οι ξένοι τζιχαντιστές και οικογένειες τρομοκρατών, οι Ιρακινοί όμως μέλη του ISIS έχουν παραμείνει στην πόλη είναι είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!