Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Μητσοτάκης: H πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα προϋπόθεση για το τέλος της λιτότητας
[Tribune]: Μητσοτάκης: H πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα προϋπόθεση για το τέλος της λιτότητας

[Tribune]: Μητσοτάκης: H πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα προϋπόθεση για το τέλος της λιτότητας

Η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα είναι αναγκαία προϋπόθεση για να μπει ένα οριστικό τέλος στον κύκλο της λιτότητας και να αποκατασταθεί η θέση της χώρας ως ενός αξιόπιστου εταίρου στην Ευρώπη» επεσήμανε στο Στρασβούργο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας δημοκρατίας σημειώνοντας ότι θα εστιάζει στις ιδιωτικές επενδύσεις, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τη μείωση του φορολογικού βάρους της μεσαίας τάξης, τη βελτίωση της εκπαίδευσης, την ασφάλεια στις γειτονιές και την εξασφάλιση σε όσους έχουν ανάγκη ενός προστατευτικού κοινωνικού διχτυού.

«Είμαστε το μόνο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που διαθέτει ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο»

«Το σχέδιό μας αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα. Θα έλεγα ότι είμαστε το μόνο πολιτικό Κόμμα στην Ελλάδα που διαθέτει ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για την εποχή μετά το τέλος του Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σημείωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια συνειδητή επιλογή να υπερφορολογήσει τη μεσαία τάξη της Ελλάδας και να προσθέσει ένα αχρείαστο βάρος στην πραγματική οικονομία προκειμένου να αφήσει άθικτο το Δημόσιο τομέα.

«Αυτή ήταν μια καταστροφική επιλογή, που δέχθηκαν δυστυχώς και οι πιστωτές μας» υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να πολεμήσει τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ με περισσότερο λαϊκισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!