Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Μητσοτάκης κατέθεσε πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία στη Βουλή
[Tribune]: Ο Μητσοτάκης κατέθεσε πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία στη Βουλή

[Tribune]: Ο Μητσοτάκης κατέθεσε πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία στη Βουλή

Στον πρόεδρο της Βουλής κατατέθηκε το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σχετικά με τη συμφωνία ρύθμισης του χρέους στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Στον αντίποδα, η κυβέρνηση κινεί ήδη τις διαδικασίες για ενημέρωση του Κοινοβουλίου αναφορικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα και κάνοντας λόγο για τέταρτο μνημόνιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, καθώς κρίνει ότι «ο κ. Τσίπρας οφείλει να απολογηθεί για τα δεινά που οι πολιτικές του επιλογές έφεραν στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά και τους περιορισμούς που δημιουργεί στις επόμενες κυβερνήσεις».

Κατά τις πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για ενημέρωση της Βουλής αναφορικά με τη συμφωνία που επετεύχθη με τους δανειστές για τη ρύθμιση του χρέους.

Κατά τη Διάσκεψη των Προέδρων, ο Νίκος Βούτσης είχε ενημερώσει πριν την κατάθεση του αιτήματος της ΝΔ ότι η κυβέρνηση προτίθεται να παράσχει πληροφόρηση στο Σώμα για το περιεχόμενο της συμφωνίας μετά το Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τα άκρως προκλητικά κυβερνητικά πανηγύρια για τη δήθεν ολοκλήρωση του αχρείαστου τρίτου μνημονίου διήρκησαν λίγο. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για άλλη μια φορά κατέφυγε σε ψέματα για να κρατηθεί μερικούς μήνες ακόμη στην εξουσία.

Μια παραμονή, όμως που αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιζήμια για τους Έλληνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!