Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Μάριος Αθανασίου εξηγεί στον γαλάζιο Μαρκουλάκη τι σημαίνει Ν.Δ.
[Tribune]: Ο Μάριος Αθανασίου εξηγεί στον γαλάζιο Μαρκουλάκη τι σημαίνει Ν.Δ.

[Tribune]: Ο Μάριος Αθανασίου εξηγεί στον γαλάζιο Μαρκουλάκη τι σημαίνει Ν.Δ.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, έδωσε στη δημοσιότητα ένα γράμμα προς τον φίλο του Φάνη, στο οποίο και εξηγούσε γιατί αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και συμμετέχει στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.

Σήμερα, ένας ακόμη δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός, ο Μάριος Αθανασίου, στέλνει μέσω της «Εφημερίδας των Συντακτών» τη δική του επιστολή στον φίλο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Φάνη.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Αγαπητέ φίλε Φάνη, φίλε του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη,

»Παίρνω το θάρρος να σου στείλω κι εγώ επιστολή χάριν της ενημέρωσης με μια άποψη διαφορετική από του Κωνσταντίνου.

»Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα την εποχή που κάποιοι Ελληνες χαίρονταν γιατί η χούντα τούς έφτιαξε δρόμους, έχοντας ήδη απολαύσει το Σχέδιο Μάρσαλ με αντάλλαγμα που δεν μάθαμε ακόμα, μετά μάθαμε τα πακέτα Ντελόρ που ο Τσοβόλας μας τα έδωσε όλα, μάθαμε πως ο κ. Σαμαράς «πούλησε» το Μακεδονικό, μάθαμε το ευρώ, μετά ο κ. Σημίτης μας πρότεινε να παίξουμε χρηματιστήριο, μάθαμε το Βατοπέδι, μάθαμε τη Siemens -ο κ. Μητσοτάκης ξέρει περισσότερα-, απολαύσαμε την Ολυμπιάδα, μάθαμε να δίνουμε ψεύτικα στοιχεία ανάπτυξης, μετά ο πρωθυπουργός με το κανό μάς έβαλε στο ΔΝΤ, όπως είχε προσυμφωνήσει χωρίς να μας ρωτήσει, όταν ήρθε να μας ρωτήσει τον έριξε ο αντιπρόεδρός του που έκανε κυβέρνηση με αυτόν που έριξε τον Μητσοτάκη τον 1ο με υπουργό τον Μητσοτάκη της Siemens για να σώσουν τις τράπεζες και να εκτελέσουν τις επιταγές του ΔΝΤ.

»Για 30 χρόνια λοιπόν μας κυβερνούσαν οι ίδιες οικογένειες και τα ίδια συμφέροντα, φτάσαμε στην κρίση, σώσαμε τις τράπεζες, αλλά χάσαμε συνανθρώπους μας, χάσαμε τις δουλειές μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!