Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Η Μαρέβα Μητσοτάκη υπέβαλε πόθεν έσχες αλλά δεν δήλωσε την offshore!
[Tribune]: Η Μαρέβα Μητσοτάκη υπέβαλε πόθεν έσχες αλλά δεν δήλωσε την offshore!

[Tribune]: Η Μαρέβα Μητσοτάκη υπέβαλε πόθεν έσχες αλλά δεν δήλωσε την offshore!

Η είδηση θα μπορούσε να είναι ότι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα ΓκραμπόφσκιΜητσοτάκη υπέβαλε δήλωση πόθεν έσχες μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΔ, όπερ δεν είχε πράξει μέχρι στιγμής.

Ωστόσο μία ματιά στη σχετική δήλωσή δείχνει πως η είδηση δεν είναι αυτή αλλά ότι δε δήλωσε στο πόθεν έσχες της τη συμμετοχή της στην offshore εταιρία που αποκαλύφθηκε στα Paradise Papers!

Συγκεκριμένα η κα Γκραμπόφσκι εμφανίζεται να μην έχει δηλώσει την offshore εταιρεία Eternia Capital Management, δηλαδή εμφανίζεται να μην έχει δηλώσει την offshore εταιρεία στην οποία η ίδια είναι κατά 50% μέτοχος. Παρά το γεγονός ότι η δήλωση περιουσιακής κατάστασης αφορά το 2015 και η εταιρεία διεγράφη τον Ιανουάριο του 2015.

Τα εισοδήματα και την περιουσία της συζύγου του Μαρέβας περιέλαβε στη δήλωση Πόθεν Έσχες του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης όπου δεν εμφανίζονται όμως στοιχεία για την offshore ενώ προκύπτει και εισόδημα 850.000 ευρώ από «διάθεση περιουσιακών στοιχείων», χωρίς αυτά να προσδιορίζεται ποια είναι!

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε έσοδα 74.418 ευρώ από τη βουλευτική του αποζημίωση, 2.109 ευρώ από οικονομικές ενισχύσεις και 10 ευρώ από καταθέσεις.

Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, τα εισοδήματα της οποίας εμφανίζονται αυτή τη χρονιά στο Πόθεν Έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλώνει «καθαρό εισόδημα» 42.216 ευρώ καθώς και 35.000 ευρώ από ακίνητα.

Στη δήλωσή εμφανίζεται ως εισόδημα και το σημαντικό ποσό των 850.000 χιλιάδων ευρώ για το οποίο δεν παρέχονται περαιτέρω πληροφορίες πέραν του ότι αποτελεί «διάθεση περιουσιακών» στοιχείων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!