Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Κρέτσος: Αν βγει αντισυνταγματικός ο νόμος επιστρέφουν τα χρήματα της πρώτης δόσης
[Tribune]: Κρέτσος: Αν βγει αντισυνταγματικός ο νόμος επιστρέφουν τα χρήματα της πρώτης δόσης

[Tribune]: Κρέτσος: Αν βγει αντισυνταγματικός ο νόμος επιστρέφουν τα χρήματα της πρώτης δόσης

«Αν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς» ανέφερε στα “Παραπολιτικά 90,1” ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος. Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί την όποια απόφαση της Δικαιοσύνης και αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός θα επιστραφούν τα χρήματα της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές.

Ο Λ. Κρέτσος τόνισε πως η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, σημειώνοντας ότι οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης δεν πρέπει να υπάρχει. Ανέφερε ακόμη ότι είναι λυπηρό να εκφοβίζονται δημόσιοι λειτουργοί και κάλεσε όλους να αφήσουν τη δικαιοσύνη στο απυρόβλητο να κάνει τη δουλειά της.

Ο γ.γ. Ενημέρωσης εκτίμησε πως με την χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν άλλαξε τίποτα. Σημείωσε πως είναι μια μάχη που θα δώσει η κυβέρνηση, λέγοντας πως ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι συμβατό με το Σύνταγμα.

Σε ό,τι αφορά την τροπολογία που προβλέπει τη διακοπή λειτουργίας σε πέντε ημέρες για τα κανάλια που δεν έχουν λάβει άδεια, ο γ.γ. Ενημέρωσης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα την επανακαταθέσει. Κάλεσε επίσης την ΝΔ να ανταποκριθεί στην προσπάθεια της κυβέρνησης για συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!