Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Κουρουτός: Ο Σαμαράς απέλυσε την εκπαιδευτικό που έπιασε το γιο του να αντιγράφει – Σαμαράς: Αθλιότητες, θα μιλήσει η Δικαιοσύνη
[Tribune]: Κουρουτός: Ο Σαμαράς απέλυσε την εκπαιδευτικό που έπιασε το γιο του να αντιγράφει – Σαμαράς: Αθλιότητες, θα μιλήσει η Δικαιοσύνη

[Tribune]: Κουρουτός: Ο Σαμαράς απέλυσε την εκπαιδευτικό που έπιασε το γιο του να αντιγράφει – Σαμαράς: Αθλιότητες, θα μιλήσει η Δικαιοσύνη

Με μια οργισμένη επιστολή, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας Μιχάλης Κουρουτός, δίνει την δική του άποψη για το θέμα της απόλυσης της εκπαιδευτικού που φέρεται ότι έπιασε το γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει, όταν πήγαινε σχολείο.

Αφορμή για την επιστολή στάθηκε άρθρο στο site The President, το οποίο υπογράφει ο Γιώργος Μουρούτης, και το οποίο αναφέρεται στο συγκεκριμένο περιστατικό, που είχε αποκαλύψει το Hot Doc το 2013.

Το άρθρο προκάλεσε την οργή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, ο οποίος περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόλυση της εκπαιδευτικού (η οποία δε ζει πλέον) και τον ρόλο που έπαιξε ο Αντώνης Σαμαράς και το περιβάλλον του.

Άμεση, ήταν και η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κάνει λόγο για χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ και προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον του «συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες».

Η επιστολή Κουρουτού:
«Στη μνήμη της Φώφης Μπουλούτα και στο όνομα της αλήθειας…

Τον Ιούνιο του 2012, λίγες ημέρες πριν από τη διενέργεια των εθνικών εκλογών, η Φώφη επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά όντας έντρομη.

Με ενημέρωσε ότι υποχρεώθηκε, μετά από σωρεία παρατηρήσεων, να μονογράψει την κόλλα μαθητή, ο οποίος συνεχώς μιλούσε με συμμαθητές του και επιχειρούσε να αντιγράψει σε διαγώνισμα Χημείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!