Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Καιρός: Τσουχτερό κρύο και χιόνι στη Μακεδονία – Που χρειάζονται αντιολισθητικές σελίδες
[Tribune]: Καιρός: Τσουχτερό κρύο και χιόνι στη Μακεδονία – Που χρειάζονται αντιολισθητικές σελίδες

[Tribune]: Καιρός: Τσουχτερό κρύο και χιόνι στη Μακεδονία – Που χρειάζονται αντιολισθητικές σελίδες

Με τσουχτερό κρύο έκανε «ποδαρικό» ο Δεκέμβριος στη Μακεδονία, με το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές να δείχνει θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη σε αρκετά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, λόγω των χιονοπτώσεων των προηγούμενων ημερών και του παγετού.

Στη Θεσσαλονίκη, ο υδράργυρος τις πρωινές ώρες υποχώρησε στον 1 βαθμό Κελσίου, ενώ -4 βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο σε Σέρρες και Κιλκίς.

Ακόμη πιο χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία.

Στη Φλώρινα το θερμόμετρο έδειξε το πρωί -10 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Πτολεμαΐδα «ξύπνησε» με -9 βαθμούς. Στα Γρεβενά το θερμόμετρο έπεσε στους -8 βαθμούς.

Σύμφωνα με τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις των νομών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με αλυσίδες πρέπει να είναι εφοδιασμένοι οι οδηγοί που κινούνται στα παρακάτω σημεία του οδικού δικτύου:

Στην Ημαθία, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς) από το 72ο χλμ. (διασταύρωση Σελίου) έως το 97ο χλμ. (όρια με Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης), στις επαρχιακές οδούς Βέροιας – Σελίου (από το 4ο χλμ. έως το 26ο χλμ., χιονοδρομικό κέντρο Σελίου), Νάουσας – 3-5 Πηγαδιών (από το 8ο χλμ. έως το 17ο χλμ., χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγαδιών), Νάουσα – Σελίου (από το 8ο χλμ. έως το 19ο χλμ., χιονοδρομικό κέντρο Σελίου), Βέροιας – Δασκίου (από το 13ο χλμ. μέχρι το Δάσκιο) και Νάουσας – Ροδοχωρίου (από το 8ο χλμ. μέχρι το Ροδοχώρι).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!