Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Καυγάς Κρεμαστινού-Λοβέρδου στη Βουλή
[Tribune]: Καυγάς Κρεμαστινού-Λοβέρδου στη Βουλή

[Tribune]: Καυγάς Κρεμαστινού-Λοβέρδου στη Βουλή

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εκτελούσε χρέη προεδρεύοντος της συνεδρίασης.

Το επεισόδιο προκλήθηκε όταν ο Αν.Λοβέρδος ζήτησε να αφαιρεθούν από το νομοσχέδιο δύο άρθρα που αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις και τα GPS στα βυτιοφόρα καυσίμων και απαίτησε να του απαντήσει ο Δ.Κρεμαστινός.

Ωστόσο, ο προεδρεύων συνέχισε την συνεδρίαση δίνοντας τον λόγο στην εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά.

Αμέσως ο Αν.Λοβέρδος όρθιος επί 10 περίπου λεπτά δεν άφηνε την Α.Γκαρά να μιλήσει ζητώντας να υπάρξει απάντηση στο αίτημά του.

«Παρακαλώ καθίστε στη θέση σας. Δεν θα διακοπεί ο εισηγητής. Εγώ διευθύνω, δεν κανονίζετε εσείς την διαδικασία», είπε ο Δ.Κρεμαστινός, ενώ ο Α.Λοβέρδους απαιτούσε όρθιος να του απαντήσει στο αίτημα.

«Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ», έλεγε ο Α.Λοβέρδος. «Άκουσα την άποψή σας, δεν θα την επιβάλλετε», έλεγε ο Δ.Κρεμαστινός επισημαίνοντας στον Α.Λοβέρδο ότι «δεν θα γίνει αυτό που λέτε».

«Εσείς είστε στο ίδιο κόμμα; Σκέψου και να μην είσαστε στο ίδιο κόμμα», ρώτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Σημειώνεται ότι στο νομοσχέδιο κατατέθηκε από την κυβέρνηση τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα εκχώρησης άσκησης δραστηριότητας Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας σε διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που το σύστησε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!