Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 20 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Το καθεστώς Ράμα επιβάλλει πρόστιμα στις επιχειρήσεις των Ελλήνων της Χειμάρρας
[Tribune]: Το καθεστώς Ράμα επιβάλλει πρόστιμα στις επιχειρήσεις των Ελλήνων της Χειμάρρας

[Tribune]: Το καθεστώς Ράμα επιβάλλει πρόστιμα στις επιχειρήσεις των Ελλήνων της Χειμάρρας

Ο πρόεδρος του βορειοηπειρωτικού κόμματος ΚΕΑΔ και βουλευτής της Περιϕέρειας Αυλώνας, Βαγγέλης Ντούλες, κατήγγειλε έντονα τα κατασταλτικά μέτρα της κυβέρνησης Ράμα, μέσω επιλεκτικών ελέγχων και προστίμων κατά των επιχειρήσεων των ελληνικής καταγωγής κατοίκων της Χειμάρρας που δεν ταυτίζονται με τις πολιτικές του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος και της ντόπιας δημοτικής Αρχής. Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση αφαίρεσε την ελληνική υπηκοότητα από τον δήμαρχο Χειμάρρας , Γιώργο Γκόρο, θεωρώντας τον εξωμότη.

Επισημαίνοντας ότι μέσα από την οικονομική ποινικοποίηση στοχεύεται ο έλεγχος της λαϊκής συνείδησης, το ΚΕΑΔ δηλώνει απερίϕραστα ότι η πολιτική αντίσταση δεν πρόκειται να εϕησυχάσει.

«Μέσα από επιλεκτικούς ελέγχους σκοπιμότητας, μέσα από διακριτικές πρακτικές έναντι των πολιτών οι οποίοι συνεχίζουν να μην ταυτίζονται με τις πολιτικές της κεντρικής κυβέρνησης είτε της ντόπιας τοπικής Αρχής ϕορτώνονται με πρόστιμα οι επιχειρήσεις, στοχεύοντας ώστε μέσα από την οικονομική ποινικοποίηση να ελεγχθεί η λαϊκή συνείδηση» επισημαίνεται στη δήλωση.

Η πλήρης δήλωση του ΚΕΑΔ:

Μέσα στο ενημερωτικό σκοτάδι που επιχειρείται να εγκατασταθεί ως στάνταρ της πολιτικής συμπεριϕοράς στη χώρα και επωϕελούμενοι από τη χαλάρωση της προσοχής της κοινής γνώμης λόγω των θερινών διακοπών, η πολύμορϕη κρατική μηχανή, έχει θέσει σε εϕαρμογή τις μέρες που διανύουμε μια άλλη καμπάνια καταστολής στην περιοχή της Χειμάρρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!