Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Ο Καραγκιούλ (φερέφωνο του Ερντογάν) έγραψε: «Οι ΗΠΑ είναι παγκόσμια απειλή» και μίλησε για «εμφύλιο» και «εισβολή»
[Tribune]: Ο Καραγκιούλ (φερέφωνο του Ερντογάν) έγραψε: «Οι ΗΠΑ είναι παγκόσμια απειλή» και μίλησε για «εμφύλιο» και «εισβολή»

[Tribune]: Ο Καραγκιούλ (φερέφωνο του Ερντογάν) έγραψε: «Οι ΗΠΑ είναι παγκόσμια απειλή» και μίλησε για «εμφύλιο» και «εισβολή»

Με νέο του άρθρο στην ερντογανική εφημερίδα Yeni Safak , ο αρχισυντάκτης της Ιμπραήμ Καραγκιούλ, γνωστός και ως το «φερέφωνο» του Ερντογάν, δίνει γραμμή στους ισλαμιστές οπαδούς του «μεγάλου» σουλτάνου, χαλίφη, ηγέτη, μεσσία κλπ.

«Μας απειλούν ανοιχτά. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απειλεί, οι βοηθοί του απειλούν, οι οικονομικοί του κύκλοι απειλούν, οι στρατιωτικοί του απειλούν, οι διπλωμάτες του απειλούν. Η αμερικανική κυβέρνηση εξαπέλυσε το τέταρτο σκέλος του πολέμου που ξεκίνησε με τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν με την Τουρκία», λέει.

Προσέξτε εδώ τη μεγάλη σημασία. Τοποθετεί την Τουρκία στο ίδιο στρατόπεδο με τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν. Για τη Ρωσία και το Ιράν γνωρίζουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει με την Τουρκία, για την Κίνα διατηρούμε επιφυλάξεις, μιας και οι Κινέζοι ακούνε «Τούρκους» και αποστρέφονται.

«Όλοι, κάθε ομάδα, αυτά τα μυστικά αρχηγεία που επιτέθηκαν σε αυτή τη χώρα στις 15 Ιουλίου 2016 (σ.σ. απόπειρα πραξικοπήματος), που συνέθλιψαν τους ανθρώπους μας κάτω από τανκς, που έριξαν σφαίρες και έφεραν αυτή τη χώρα στο χείλος του εμφυλίου πολέμου και της εισβολής ανέλαβαν ξανά σήμερα δράση», συνεχίζει ο Καραγκιούλ.

Δηλαδή, στην ανάλυση του ερντογανικού «κύκλου» υπάρχει ο φόβος για εμφύλιο στην Τουρκία και εισβολή, η δική μας ανάγνωση.

«Επιτίθενται στην Τουρκία όλοι μαζί. Αυτός είναι ένας οικονομικός πόλεμος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!