Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Γκλόρια Γκεβάρα Μάνσο: Απίστευτο αυτό που κατάφερε η Κουντουρά – Ο τουρισμός σας έχει ρυθμό ανάπτυξης 6%
[Tribune]: Γκλόρια Γκεβάρα Μάνσο: Απίστευτο αυτό που κατάφερε η Κουντουρά – Ο τουρισμός σας έχει ρυθμό ανάπτυξης 6%

[Tribune]: Γκλόρια Γκεβάρα Μάνσο: Απίστευτο αυτό που κατάφερε η Κουντουρά – Ο τουρισμός σας έχει ρυθμό ανάπτυξης 6%

Τα εύσημα στην Ελλάδα για την ανάπτυξη του τουρισμού δίνει η πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC), Γκλόρια Γκεβάρα Μάνσο, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εντυπωσιακό, υπογραμμίζει, πως τη στιγμή που η ανάπτυξη του τουρισμού σε παγκόσμια κλίμακα ανέρχεται στο 4,6%, η Ελλάδα τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 6% το 2017.

Ποσοστό, όπως λέει, 4 φορές μεγαλύτερο από την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, για να προσθέσει ότι στις λίστες που έχει το WTTC δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

«Η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του τουρισμού» υπογραμμίζει.

Μάλιστα αυτό είναι και η αιτία, όπως εξηγεί η κ. Γκεβάρα Μάνσο, να προσκαλέσει την αρμόδια υπουργό, Ελενα Κουντουρά, να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο, το επόμενο διάστημα, προκειμένου να εξηγήσει σε ομόλογους υπουργούς, τι είναι αυτό που κάνει καλά η Ελλάδα στον κλάδο του τουρισμό, τι διαφορετικό κάνει, συμπλήρωσε η κα Γκεβάρα.

Σε ερώτηση που οφείλεται κατά τη γνώμη της η παρούσα άνθιση του ελληνικού τουρισμού, η κα Γκεβάρα Μάνσο εκτιμά ότι αυτό είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων και εξηγεί:

Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό περιβάλλον της χώρας, καταγράφεται μια ανάπτυξη των αεροπορικών ταξιδιωτών με τη γενιά των Millenials να επενδύουν στην εμπειρία και τα ταξίδια και την ίδια στιγμή έχουμε την είσοδο των Ασιατών ταξιδευτών στο χάρτη των ταξιδιών (υπολογίζονται σε αγορά 240 εκατομμυρίων).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!