Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Γιατί έρχονται στην Αθήνα οι Ντάισελμπλουμ και Τζακ Λιου
[Tribune]: Γιατί έρχονται στην Αθήνα οι Ντάισελμπλουμ και Τζακ Λιου

[Tribune]: Γιατί έρχονται στην Αθήνα οι Ντάισελμπλουμ και Τζακ Λιου

Την αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης, τη θέση της Ελλάδας και την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, δέκα χρόνια μετά από τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση του 2008, θα διερευνήσει εκδήλωση του Economist τη Δευτέρα στη Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη, υπό τον συντονισμό της διευθύντριας για την Ευρώπη του Economist Intelligent Unit Joan Hoey.

Τη συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ, ο τέως υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιώργος Χουλιαράκης, καθώς και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ,  Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Οι εργασίες θα επικεντρωθούν μεταξύ άλλων στην τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, στην κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη μετά τις εκλογές σε Γαλλία και Γερμανία, καθώς και στον αντίκτυπο του Brexit στη διεθνή οικονομία.
Παράλληλα, θα διερευνηθεί η δυναμική στον τομέα του εμπορίου και των επενδύσεων, καθώς και η νέα εποχή στις διατλαντικές οικονομικές σχέσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί η πρόβλεψη του Economist για τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ελλάδα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!