Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 11 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Tribune]: Γιαννακόπουλος: Ο Αλαφούζος δεν θέλει συνεργασία για ενιαίο Παναθηναϊκό
[Tribune]: Γιαννακόπουλος: Ο Αλαφούζος δεν θέλει συνεργασία για ενιαίο Παναθηναϊκό

[Tribune]: Γιαννακόπουλος: Ο Αλαφούζος δεν θέλει συνεργασία για ενιαίο Παναθηναϊκό

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η σημερινή, δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τον ενιαίο Παναθηναϊκό.

Για την εξέλιξη ενημέρωσε, με γραπτή δήλωση, ο κ. Γιαννακόπουλος, επισημαίνοντας ότι η πρότασή του δεν έγινε αποδεκτή από τον κ. Αλαφούζο, για λόγους που «γνωρίζει μόνο ίδιος», όπως αναφέρεται.

Μεταξύ άλλων, στη δήλωση αναφέρεται ότι τα συσσωρευμένα χρέη της ΠΑΕ έχουν ξεπεράσει τα 50 εκ. ευρώ, ενώ έχουν υπογραφεί μέλλουσες δεσμεύσεις 30 εκ. ευρώ και πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρότεινε να αποπληρώσει χρέη ύψους 15 εκατομμυρίων και να αναλάβει τη διαχείριση των μελλοντικών υποχρεώσεων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ υπογραμμίζει ότι, πλέον, επικεντρώνεται στο τμήμα μπάσκετ και τη διαπραγμάτευση με την πολιτεία για το PAO Arena (το κλειστό του ΟΑΚΑ), προκειμένου να ξαναγίνει ο σύλλογος πρώτη ευρωπαϊκή δύναμη.

Η δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου:

«Όταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!