Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Για εμπαιγμό των ναυτικών κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ
[Tribune]: Για εμπαιγμό των ναυτικών κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ

[Tribune]: Για εμπαιγμό των ναυτικών κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ

Επίθεση στην κυβέρνηση για την αύξηση της φορολόγησης των ναυτικών εξαπέλυσε ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, Γιάννη Χαλά, ο Γ. Πλακιωτάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ότι «συνεχίζουν τον εμπαιγμό στους ναυτικούς μας».

«Παρά τις κούφιες εξαγγελίες και υποσχέσεις τους για προστασία των κοινωνικά αδυνάτων και του εισοδήματος των Ελλήνων ναυτικών, προχωρούν σε μία ακόμη αλόγιστη αύξηση της φορολογίας τους», σημείωσε.

«Η κυβέρνηση αγνοώντας το υψηλό ποσοστό ανεργίας, την ιδιομορφία και τις ιδιαίτερα σκληρές και ανθυγιεινές συνθήκες του ναυτικού επαγγέλματος δίνει τη χαριστική βολή στους ανθρώπους της θάλασσας, αυξάνοντας την φορολογία τους στο 45%», υποστήριξε ο τομεάρχης της ΝΔ.

Ενώ προειδοποίησε ότι μία τέτοια ρύθμιση θα προκαλέσει ακόμη πιο αρνητικές συνέπειες στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής ναυτιλίας και, τελικά, στον αφελληνισμού των πληρωμάτων της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!