Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Γαβρόγλου για Κυριάκο: Ο… Λουδοβίκος θέλει να κάνει τα σχολεία επιχειρήσεις
[Tribune]: Γαβρόγλου για Κυριάκο: Ο… Λουδοβίκος θέλει να κάνει τα σχολεία επιχειρήσεις

[Tribune]: Γαβρόγλου για Κυριάκο: Ο… Λουδοβίκος θέλει να κάνει τα σχολεία επιχειρήσεις

Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα όσα είπε για την Παιδεία και με αιχμή του δόρατος την αναφορά του σε «μεγαλύτερη αυτοτέλεια των σχολείων» εξαπολύει το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του.

Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της ΝΔ «Λουδοβίκο» με αφορμή την μνημειώδη αποστροφή του για ματαιότητα των κοινωνικών αγώνων για ισότητα και ελευθερία, αφού «οι κοινωνικές ανισότητες είναι στην ανθρώπινη φύση» και τον εγκαλεί διότι σε αντίθεση με τα όσα είχε προαναγγείλλει «δεν είπε λέξη για τον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Διαβάστε την ανακοίνωση

Αφού ο κ. Μητσοτάκης ως άλλος Λουδοβίκος επανέλαβε τον αφορισμό περί της ματαιότητας των κοινωνικών αγώνων για ισότητα και ελευθερία, επιχείρησε να παρουσιάσει το μη σχέδιό του για την Παιδεία με μπαλωθιές.

Παρότι είχε υποσχεθεί να παρουσιάσει συγκεκριμένο σχέδιο για το Λύκειο και τον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δεν είπε λέξη και προτίμησε τον εύκολο δρόμο των αφορισμών και των αποσπασματικών εξαγγελιών.

Η Κυβέρνηση έχει εξαγγείλει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την αναβάθμιση του Λυκείου και η σιωπή του κ.Μητσοτάκη δείχνει είτε ότι αγνοεί το αίτημα για αναβάθμιση του Λυκείου είτε ότι δεν έχει να πει κάτι ουσιαστικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!