Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Η Φώφη του 5% και του ΚΙΝΑΛ παριστάνει ότι της ανήκει η 3η Σεπτέμβρη του 45% του ελληνικού λαού
[Tribune]: Η Φώφη του 5% και του ΚΙΝΑΛ παριστάνει ότι της ανήκει η 3η Σεπτέμβρη του 45% του ελληνικού λαού

[Tribune]: Η Φώφη του 5% και του ΚΙΝΑΛ παριστάνει ότι της ανήκει η 3η Σεπτέμβρη του 45% του ελληνικού λαού

Η 3η Σεπτεμβρίου «δεν είναι μόνο η γενέθλια ημέρα ενός νέου κινήματος που έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας σ’ αυτό τον τόπο» αλλά «ένας διαρκής οδηγός, μια παρακαταθήκη αξιών και στόχων με εμπνευστή τον μεγάλο ηγέτη και οραματιστή Ανδρέα Παπανδρέου» αναφέρει η Φώφη Γεννηματά σε άρθρο της για την 44η επέτειο ίδρυσης του Κινήματος, η ίδια που κατάργησε το κίνημα του Ανδρέα και το έκανε ΚΙΝΑΛ.

Η ίδια και η παρέα της παριστάνουν τους «κληρονόμους» ενώ απεχθάνονται τόσο το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, που πρώτα πήγαν να το πούνε «Ελιά», μετά «Δημοκρατική Συμπαράταξη» και τώρα ΚΙΝΑΛ.

Για ποιο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα μιλά η Φώφη; Για το ΠΑΣΟΚ που του άλλαξαν μέχρι σήμερα τρία ονόματα;

«Κάποιοι ισχυρίζονται ότι με τις επιλογές μας θέλουμε να βάλουμε ταφόπετρα στο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρωταγωνιστεί στη γέννηση του καινούργιου. Γιατί έχει πλήρη συνείδηση και συναίσθηση των καιρών. Γνωρίζει καλά ότι αν δεν υπερβεί τον εαυτό του δεν μπορεί η χώρα και η παράταξη να εισέλθουν στη νέα εποχή» σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στο άρθρο της που δημοσιεύεται στα «Νέα».

Που ακριβώς είναι το ΠΑΣΟΚ; ΚΙΝΑΛ δεν το λέτε;

Η κ. Γεννηματά τονίζει ότι η χώρα έχει «επείγουσα ανάγκη από ένα νέο συνταγματικό χάρτη, όχι μόνο με τη μορφή μιας αναθεώρησης, που είναι επείγουσα και απαραίτητη, αλλά συνολικής αναδόμησης». Αυτό, όπως επισημαίνει, προϋποθέτει πριν από όλα πολιτική αλλαγή όχι με ανακύκλωση ξεπερασμένων αντιλήψεων με στόχο τη νομή της εξουσίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!