Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Έξαλλοι οι Σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη για την επιλογή Σακελλαροπούλου
[Tribune]: Έξαλλοι οι Σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη για την επιλογή Σακελλαροπούλου

[Tribune]: Έξαλλοι οι Σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη για την επιλογή Σακελλαροπούλου

Η απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει για την προεδρία της Δημοκρατίας την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου φαίνεται ότι έχει κάνει έξαλλους τους σαμαρικούς του κόμματος.

Μέσω της ιστοσελίδας τους «Antinews», που απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά κατηγορούν τον Μητσοτάκη για τακτικισμούς με στόχο να σκεπάσει το στραπάτσο από την επανίδρυση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου αλλά και μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.

Στο άρθρο του Antinews γίνεται αναφορά σε μεγάλη φθορά της κυβέρνησης, μόλις έξι μήνες μετά την εκλογή της, υποστηρίζοντας ότι «θέμα χρόνου είναι να σκάσει κι αυτό το επικοινωνιακό πυροτέχνημα και να βρεθεί πάλι αντιμέτωπος με τα πολιτικά αδιέξοδα που δημιούργησε λόγω έλλειψης απτών λύσεων».

Μιλούν επίσης για παλαιοκομματισμούς και αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο η υποψήφια για την Προεδρία να μην λάβει όλες τους ψήφους της ΝΔ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πάντως αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Όχι τόσο για το τι θα πράξει η αντιπολίτευση, αλλά η συμπολίτευση»

Υποστηρίζουν πως η κυρία Σακελλαροπούλου είναι άπειρη πολιτικά ενώ «η Ελλάδα χρειάζεται έναν πατριώτη πολιτικό για Πρόεδρο που με τον λόγο του θα απευθυνόταν στον Ερντογάν όπως του αρμόζει».

Αναλυτικά η ανάρτηση του antinews:

Όπως και στα υπόλοιπα μείζονα ζητήματα, έτσι και για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός επέλεξε την επικοινωνία.

Ασθμαίνοντας για να επισκιάσει το στραπάτσο με την επανασύσταση του υπουργείου Μετανάστευσης και τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη σύνοδο για τη Λιβύη, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!