Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
[Tribune]: Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του

[Tribune]: Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του

Φιλοσαμαρική ιστοσελίδα προειδοποιεί ουσιαστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με πτώση της κυβέρνησης όπως το 1993 – όταν με αφορμή την πώληση του ΟΤΕ είχε πέσει τελικά η κυβέρνηση του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Είναι κοινό μυστικό πως οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι χολωμένος με τις πληροφορίες που φέρουν τον νυν να τον έχει αποκλείσει από κάθε -ρεαλιστικό- σενάριο για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δυσαρεστήθηκε έντονα από τις συνοπτικές διαδικασίες με τις οποίες αποκλείστηκε και από τη θέση του Επιτρόπου, ενώ δεν συγχωρεί εύκολα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι, πλην του Άδωνι Γεωργιάδη, δεν συμπεριέλαβε άλλα στελέχη της «σαμαρικής» πτέρυγας στις κορυφαίες επιλογές του για την στελέχωση της κυβέρνησης.

Και, παρά τη δημόσια αναγκαστική σιωπή του, στις κατ ιδίαν πολιτικές επαφές του ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι καθόλου φειδωλός σε σχόλια και κριτική για την κυβερνητική γραμμή του πρώτου διμήνου μετά τις εκλογές.

Όπως λένε συνομιλητές του, χρεώνει στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη «ενδοτισμό» και «κωλοτούμπα» στο μακεδονικό, «απενοχοποίηση» των πεπραγμένων Τσίπρα στην Ευρώπη, «υπερβολικά ήπια στάση» σε ό,τι αφορά την «απόδοση ευθυνών» για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και, κυρίως, εγκατάλειψη του σχεδίου «τιμωρίας των ενόχων για την σκευωρία της Novartis» – μια υπόθεση την οποία ο Αντώνης Σαμαράς έχει ανάγει σε ζήτημα προσωπικής δικαίωσης και αξιώνει πολιτική εκδίκηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!