Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Tribune]: Το ΕΒΕΑ έφερε το Harvard στην Ελλάδα
[Tribune]: Το ΕΒΕΑ έφερε το Harvard στην Ελλάδα

[Tribune]: Το ΕΒΕΑ έφερε το Harvard στην Ελλάδα

Ξεκίνησε σήμερα στο ΕΒΕΑ το παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard «PON Global Negotiation for Executives» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ) του ΕΒΕΑ.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το πρόγραμμα τριών ημερών που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα για πρώτη φορά στην Ευρώπη στο αμφιθέατρο Ερμής του ΕΒΕΑ (30/11 – 2/12) βασίζεται στη ναυαρχίδα των προγραμμάτων που διδάσκεται επί 30 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Harvard μέσω του Program on Negotiation.

Την έναρξη του προγράμματος σηματοδότησε ο χαιρετισμός του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεργασία του ΕΒΕΑ και του ΙΔΕΜΕΔ με το Program On Negotiation, της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard. Μια συνεργασία που κάνει το πρώτο κομβικό βήμα της, με τη διοργάνωση – για πρώτη φορά στην Ευρώπη – του κορυφαίου ανά τον κόσμο εκπαιδευτικού προγράμματος διαπραγμάτευσης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αντλήσουν πολύτιμες γνώσεις επί των διαπραγματεύσεων και να ανακτήσουν εξαιρετικές δεξιότητες στον τομέα αυτό, ώστε να τις εφαρμόσουν στην καθημερινότητά τους – επαγγελματική, αλλά και προσωπική – αφού η σύγχρονη πραγματικότητα είναι μία διαρκής πρόκληση για διαπραγμάτευση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!