Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Ερντογανική εφημερίδα συνέδεσε τη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων με τη Γενοκτονία των Αρμενίων
[Tribune]: Ερντογανική εφημερίδα συνέδεσε τη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων με τη Γενοκτονία των Αρμενίων

[Tribune]: Ερντογανική εφημερίδα συνέδεσε τη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων με τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Η κατάσταση στην Τουρκία όσο πάει ξεφεύγει όλο και περισσότερο. Η εφημερίδα Yeni Akit συνέδεσε την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων με τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Συγκεκριμένα, η ερντογανική εφημερίδα Yeni Akit με ανάρτησή της «πανηγύρισε» την καταστροφή της Νότρε Νταμ από τις φλόγες, γράφοντας:

«Ο καθεδρικός της Νότρε Νταμ φλέγεται στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, η οποία αναγνώρισε τη λεγόμενη “Γενοκτονία των Αρμενίων”».

Είναι τουλάχιστον χυδαίο να γίνεται η όποια σύνδεση.

Πρώτον, γιατί ενοχοποιεί τους μουσουλμάνους, σαν να έκαψαν τη Νότρε Νταμ για χάρη του Ερντογάν.

Δεύτερον, διότι αφήνει να εννοηθεί ως να καταστράφηκε η Παναγία των Παρισίων από την οργή του Θεού όπως τον αντιλαμβάνεται το Ισλάμ.

Το καθεστώς Ερντογάν και τα δεκανίκια του έχουν «ξεφύγει». Όποιος νομίζει ότι αυτό το τρελοκομείο μπορεί να συμμαζευτεί είναι γελασμένος.

Όσα συμβαίνουν στην Τουρκία είναι δίχως επιστροφή. Και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Ερντογάν, «εννοώ κάθε λέξη από αυτά που λέω».

Αντί να κοιτάμε ως Δύση πώς να κατευνάζουμε την Τουρκία, μάλλον πρέπει να προετοιμαζόμαστε για μια νέα επίλυση του Ανατολικού Ζητήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!