Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: «Ενωμένη Μακεδονία» – Ο Ντιμιτρόφ «έσβησε» το «μακεδονικό» έθνος
[Tribune]: «Ενωμένη Μακεδονία» – Ο Ντιμιτρόφ «έσβησε» το «μακεδονικό» έθνος

[Tribune]: «Ενωμένη Μακεδονία» – Ο Ντιμιτρόφ «έσβησε» το «μακεδονικό» έθνος

Η «Ενωμένη Μακεδονία», όπως ονομάζεται το φιλορωσικό κόμμα στη Βόρεια Μακεδονία, εξαπέλυσε επίθεση στο πρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών Ντιμιτρόφ.

Με βαρύ φρασεολόγιο ο πρόεδρος του φιλορωσικού κόμματος «Ενωμένη Μακεδονία», Γιάνκο Μπάτσεφ, εξέφρασε τη λύπη του για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Προσχώρησης για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο .

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σημερινή κυβέρνηση των Σκοπίων ενέταξε τη χώρα σε «Οργάνωση Δολοφόνων».

«Χθες (σ.σ. Τετάρτη) στις Βρυξέλλες ήταν μια θλιβερή ημέρα για τη Μακεδονία.

»Εκεί, με την υπογραφή του πρωτοκόλλου για την ένταξη στην οργάνωση γενοκτονίας του ΝΑΤΟ, διαγράφηκε το ιερό όνομα της Μακεδονίας, η ταυτότητα, η ιστορία και η παράδοση του μακεδονικού λαού», αναφέρει το κόμμα.

Ο Μπάτσεφ που είναι γνωστός για την αντι-δυτική του στάση και υπερασπίζεται των συμφερόντων της Μόσχας στη Βόρεια Μακεδονία, κατηγόρησε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμίτροφ ότι είναι πράκτορας της CIA και σκοπός του ήταν να σβήσει το «μακεδονικό» έθνος.

«Ο Βουλγαρομακεδόνας Ντιμίτροφ είπε «ναι» εκεί που ο μακεδονικός πληθυσμός και η πλειοψηφία των πολιτών της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στο δημοψήφισμα του περασμένου Σεπτεμβρίου είπε «όχι».

»Κανείς δεν του έδωσε το δικαίωμα ως πράκτορας της CIA, να διαγράφει για λογαριασμό της, το μακεδονικό έθνος στο όνομα των προηγούμενων και μελλοντικών γενεών των Μακεδόνων» αναφέρει το δελτίο Τύπου του Μπάτσεφ.

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Μόνη απειλή για τη «Μακεδονία» ο στρατός του Κοσόβου

Η ένταξη της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ, μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η χώρα δεν θα είναι σε θέση να ασκήσει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!