Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Έμμεση «συγνώμη» Μητσοτάκη σε Παυλόπουλο σε μυστικό δείπνο στην Κηφησιά
[Tribune]: Έμμεση «συγνώμη» Μητσοτάκη σε Παυλόπουλο σε μυστικό δείπνο στην Κηφησιά

[Tribune]: Έμμεση «συγνώμη» Μητσοτάκη σε Παυλόπουλο σε μυστικό δείπνο στην Κηφησιά

Ως έμμεση «συγνώμη» του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Προκόπη Παυλόπουλο μπορεί να εκληφθεί η πρόταση σε δείπνο του προέδρου της ΝΔ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα στο σπίτι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κηφησιά.

Όπως αποκαλύπτουν τα Νέα Σαββατοκύριακο, στο δείπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη ήτνα επίσης προσκεκλημένοι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας και ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Πρώτος πήγε ο Π.Πικραμένος, δεύτερος ο Στουρνάρας και τρίτος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Όλοι μετά συζύγων.

Το δείπνο των τεσσάρων προβάλλεται ως συνάντηση κοινωνικού και οικογενειακού χαρακτήρα, καθώς οι τρεις προσκεκλημένοι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοδεύονταν από τις συζύγους τους, ενώ το μενού στο δείπνο προετοίμασε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Το δείπνο εκκρεμούσε από τα τέλη Νοεμβρίου και αρχικά είχε σχεδιαστεί να είναι μόνο μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προκόπη Παυλόπουλου, με στόχο να λειανθούν οι προσωπικές τους σχέσεις, ωστόσο κανείς δεν έφερε αντίρρηση στη διεύρυνσή του.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Μητσοτάκης ήταν ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ που δεν είχε ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η παρέα των τεσσάρων αποσκοπούσε, αναφέρει η εφημερίδα, στο να λιώσουν οι πάγοι και να έρθουν πιο κοντά κορυφαίοι παράγοντες, με κεντρικό ρόλο και σε μελλοντικές εξελίξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!