Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Ελλάδα-Βουλγαρία συμμαχία στον Σκωτικό Τύπο του ελευθεροτεκτονισμού
[Tribune]: Ελλάδα-Βουλγαρία συμμαχία στον Σκωτικό Τύπο του ελευθεροτεκτονισμού

[Tribune]: Ελλάδα-Βουλγαρία συμμαχία στον Σκωτικό Τύπο του ελευθεροτεκτονισμού

Ελλάδα – Βουλγαρία «συμμαχία και στη μασονία», θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της είδησης που ανάρτησε ο Σκωτικός Τύπος (οι ανώτεροι βαθμοί του Ελευθεροτεκτονισμού) στη σελίδα του στο Facebook .

Σύμφωνα με την ανάρτηση, «το Ύπατο Συμβούλιο 33’ δια την Βουλγαρία ΑΑΣΤ ανακήρυξε ως ισόβια μέλη του τους Υπάτους Μεγ.·. Ταξιάρχες Κούβας και Ελλάδας. Περαιτέρω τον Επ.ΥΜΤ Σ. Καμαλακη 33’ επίτιμο ΥΜΤ δια την Βουλγαρία».

Η συνάντηση έγινε προ ημερών στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης του Σκωτικού Τύπου δια την Ελλάδα, Εμμανουήλ Γερακιός, έχει αναλάβει πρωτοβουλία συνεργασίας των δυνάμεων του Σκωτικού Ελευθεροτεκτονισμού στα Βαλκάνια και στη Λατινική Αμερική.

Στο πλαίσιο της συνανάπτυξης των λαών της Βαλκανικής, οι Ελευθεροτέκτονες, που αποτελούν ένα από τα προπύργια του Δυτικού Πολιτισμού, διασώζοντας και προμαχώντας υπέρ των παραδόσεων του ελληνορωμαϊκού κόσμου, των αρχών της ελευθερίας και ελευθέρας ανάπτυξης, είναι αναμενόμενο να αντιλαμβάνονται πρώτοι τις πρωτοβουλίες ειρήνης, προόδου και ευημερίας στην περιοχή μας, όπως έχουν πράξει από τη σύστασή τους μέχρι σήμερα.

Μεγάλης σημασίας είναι επίσης και οι επαφές με την Κούβα, η οποία υπερήφανα είχε μέλη του Σκωτικού Τύπου τόσο τον Φιντέλ Κάστρο όσο και τον Τσε Γκεβάρα.

Ο Σκωτικός Τύπος στην Ελλάδα είναι συνδεδεμένος με τη Νότια Δικαιοδοσία των Ηνωμένων Πολιτειών, τη «μητρική τεκτονική δύναμη» σε όλο τον κόσμο του Σκωτικού Τύπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!