Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Δραγασάκης: Εμείς πεντακάθαρη πολιτική, εσείς ψέματα και συκοφαντίες
[Tribune]: Δραγασάκης: Εμείς πεντακάθαρη πολιτική, εσείς ψέματα και συκοφαντίες

[Tribune]: Δραγασάκης: Εμείς πεντακάθαρη πολιτική, εσείς ψέματα και συκοφαντίες

«Ό,τι κάνουμε εμείς, είναι προβολή στο πεδίο της πολιτικής και είναι εντός των δημοκρατικών κανόνων. Αυτό που κάνετε εσείς, ξεφεύγει από τη δημοκρατία, κινείται στη σφαίρα της παραπολιτικής και της αντιδημοκρατίας».

Αυτό υποστήριξε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης .

Υπεραμυνόμενος των νέων μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι τα δικά της αντίμετρα στη πρωτοβουλία αυτή είναι η τυμβωρυχία και τα fake news.

«Από τη μια, είναι η πεντακάθαρη πολιτική κι από την άλλη τα ψέματα, οι συκοφαντίες, τα fake news και η αντιδημοκρατία.

Εμείς με τα μέτρα της πολιτικής μας, χρήσιμα στη κοινωνία. Εσείς, με τις τυμβωρυχίες και τα κότερα. Εμείς επιμένουμε στο πεδίο της πολιτικής, εσείς προχωράτε με τα εύσημα των ακροδεξιών εντύπων» ανέφερε ο κ. Δραγασάκης.

Απαντώντας στο επιχείρημα της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση κινήθηκε ψηφοθηρικά και ότι τα μέτρα στήριξης κοινωνικών ομάδων έχουν προεκλογική σκοπιμότητα, αντέτεινε ότι θα πρέπει και οι ίδιοι που ασκούν κριτική να απαντήσουν αν τα μέτρα είναι αναγκαία για τη κοινωνία.

«Ο χρόνος είναι πράγματι προεκλογικός. Αλλά τα μέτρα είναι αναγκαία και υπηρετούν την οικονομία, την κοινωνία, τη χώρα και έπρεπε να ληφθούν. Γιατί να μην τα κάνουμε τώρα, αφού μπορούμε, και να το αφήσουμε αργότερα;» διερωτήθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!