Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Δοκίμασε να ανοίξει χρηματοκιβώτιο – Αυτό που πέτυχε συμβαίνει μια φορά στις 216.000
[Tribune]: Δοκίμασε να ανοίξει χρηματοκιβώτιο – Αυτό που πέτυχε συμβαίνει μια φορά στις 216.000

[Tribune]: Δοκίμασε να ανοίξει χρηματοκιβώτιο – Αυτό που πέτυχε συμβαίνει μια φορά στις 216.000

Ολη την τύχη του κόσμου με το μέρος του είχε ένας τουρίστας στον Καναδά ο οποίος επιχείρησε για πλάκα να ανοίξει ένα παλιό, για δεκαετίες σφραγισμένο, χρηματοκιβώτιο και βρήκε τον σωστό συνδυασμό με την πρώτη προσπάθεια.

Ο Στέφεν Μάιλς επισκέφθηκε το Μουσείο Κληρονομιάς Vermilion μαζί με την οικογένειά του και εκεί του ήρθε η ιδέα να προσπαθήσει να μαντέψει τον κωδικό του σιδερένιου κουτιού.

Οι άνθρωποι του μουσείου είχαν δοκιμάσει αρκετές φορές στο παρελθόν να ξεκλειδώσουν το παλιό χρηματοκιβώτιο, που παρέμενε κλειστό από τα τέλη της δεκαετίας του ’70, χωρίς αποτέλεσμα.

Η οικογένειά του Μάιλας ενθουσιάστηκε με την ιστορία του χρηματοκιβωτίου και ο ίδιος αμέσως μπήκε στον πειρασμό να δοκιμάσει την τύχη του.

Πώς το έκανε
Το μουσείο είχε προηγουμένως ζητήσει τη βοήθεια ειδικών για να σπάσει τον κωδικό, ενώ είχε δοκιμάσει προεπιλεγμένους συνδυασμούς και είχε έρθει σε επαφή με πρώην υπαλλήλους του ξενοδοχείου, στο οποίο βρισκόταν αρχικά το χρηματοκιβώτιο.

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες του μουσείου που επιχειρούσαν αστειευόμενοι να το ανοίξουν.

Ο Μάιλς, ο οποίος εργάζεται ως συγκολλητής, παρατήρησε ότι οι αριθμοί ήταν από το 0 μέχρι το 60. Ετσι αποφάσισε να δοκιμάσει τον συνδυασμό 20-40-60.

«Τυπικός συνδυασμός κλειδαριάς, τρεις φορές δεξιόστροφα – 20 – δύο φορές αντίθετα από τη φορά των δεικτών του ρολογιού – 40 – μία φορά δεξιόστροφα – 60, το δοκίμασα και άνοιξε», είπε ο ίδιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!