Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Δημοσκόπηση: Θετικά τα μέτρα Τσίπρα λέει ο ένας στους δυο Έλληνες-Πόση είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
[Tribune]: Δημοσκόπηση: Θετικά τα μέτρα Τσίπρα λέει ο ένας στους δυο Έλληνες-Πόση είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

[Tribune]: Δημοσκόπηση: Θετικά τα μέτρα Τσίπρα λέει ο ένας στους δυο Έλληνες-Πόση είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Θετικά κρίνει ένας στους δυο Έλληνες πολίτες τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ, σε δημοσκόπηση της Alco που πραγματοποιήθηκε για την τηλεόραση του Kontra.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 5,2 μονάδες, αλλά με την συσπείρωση στη ΝΔ να έχει χτυπήσει ταβάνι και να βρίσκεται στο 88 και του ΣΥΡΙΖΑ μόλις στο 50.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση:

-Το 77% των ερωτηθέντων θεωρεί σωστή την αύξηση του κατώτατου μισθού, το 67% την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και το 70% την διενέργεια προσλήψεων στο δημόσιο.

-το 49% των ερωτηθέντων κρίνει ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ θα επηρεάσουν θετικά την ελληνική οικογένεια και μόλις το 10% αρντητικά.

-Η κυβέρνηση υπερτερεί και συτην κοινωνική πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το 27% να δηλώνει ότι η πολιτική Τσίπρα είναι περισσότερο κοινωνικά δίκαιη σε αντίθεση με το 25% που θεβρεί ότι περισσότερο κοινωνική δίκαι είναι η πολιτική Μητσοτάκη.

-Το 62% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η κυβέρνηση δίνει μάχη για τη μη περικοπή των συντάξεων και το 70% θέλει αυτή την προσπάθεια να την στηρίξει και η ΝΔ, αλλά μόλις το 29% πιστεύει ότι οι θεσμοί θα υποχωρήσουν ενώ το 37% ότι δεν θα συμφωνήσουν με την μη περικοπή των συντάξεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!