Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Δεν είναι μόνο ο Μπάμπης που μίλησε για 4ο μνημόνιο – Δείτε ποιοι άλλοι της ΝΔ το έχουν πει
[Tribune]: Δεν είναι μόνο ο Μπάμπης που μίλησε για 4ο μνημόνιο – Δείτε ποιοι άλλοι της ΝΔ το έχουν πει

[Tribune]: Δεν είναι μόνο ο Μπάμπης που μίλησε για 4ο μνημόνιο – Δείτε ποιοι άλλοι της ΝΔ το έχουν πει

Για «προμελετημένο σχέδιο της Ν.Δ.» με στόχο την «είσοδο της Ελλάδας σε νέο μνημόνιο» κάνει λόγο το Μαξίμου, επικαλούμενο δηλώσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση που πυροδότησε σχετική δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου, κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν πως η πρόταση του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. «για πιστοληπτική γραμμή στήριξης, δηλαδή νέο μνημόνιο, μόνο νέα δεν είναι».

«Διαδοχικές δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. δείχνουν πως η είσοδος της Ελλάδας σε νέο μνημόνιο και επιστροφή στο ΔΝΤ αποτελεί ένα προμελετημένο σχέδιο της Ν.Δ.» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Για τον λόγο αυτό, όπως υποστηρίζουν «η Ν.Δ. από την επομένη των ευρωεκλογών επιχειρεί να καλλιεργήσει εικόνα δήθεν καμένης γης στην οικονομία, προκειμένου εάν κερδίσει τις εκλογές να έχει το άλλοθι για να ακυρώσει όλες τις έωλες υποσχέσεις περί φορολογικών ελαφρύνσεων και να εφαρμόσει μνημονιακές πολιτικές, τις οποίες προσπαθεί να καλύψει πίσω από τις αναφορές σε ‘κύμα μεταρρυθμίσεων’».

Το Μαξίμου παραθέτει στη συνέχεια σχετικές δηλώσεις έξι στελεχών της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Χάρης Θεοχάρης και η Κατερίνα Μάρκου, που – σύμφωνα με την κυβέρνηση – συνηγορούν στα παραπάνω:

Κατερίνα Μάρκου (17 Δεκεμβρίου 2018): «Τέτοια είναι η επιτυχία, που η χώρα βρίσκεται εκτός αγορών.

»Για να το καταλάβουν οι ψηφοφόροι: Είναι σαν σε μια οικογένεια να μην έχει κανένας εισόδημα, να μην υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ενώ η οικογένεια ζει με προθεσμία από ένα μικρό μασούρι χρημάτων, που τελειώνουν, μέχρι να ξαναέρθει το ΔΝΤ.

»Αλλά τότε ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι δεν θα είναι Κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!