Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Χαρίτσης: Η ΝΔ θέλει να αποδράσει από τις ευθύνες της για την ΔΕΗ
[Tribune]: Χαρίτσης: Η ΝΔ θέλει να αποδράσει από τις ευθύνες της για την ΔΕΗ

[Tribune]: Χαρίτσης: Η ΝΔ θέλει να αποδράσει από τις ευθύνες της για την ΔΕΗ

«Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ιδιωτικοποιήσει τη ΔΕΗ και ήδη στέλνει τον λογαριασμό στον ελληνικό λαό» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σημειώνοντας παράλληλα πως η ΝΔ επιλέγει «να αποδράσει από τις ευθύνες τις απειλώντας με εξεταστική επιτροπή».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει στη δήλωσή του σχετικά με την ΔΕΗ και την κατάστασή της: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιλέγει να αποδράσει από τις ευθύνες της απειλώντας με τη διενέργεια εξεταστικής επιτροπής για τη ΔΕΗ.

Η σπασμωδική αυτή πρωτοβουλία είναι προϊόν της αμηχανίας της, καθώς αντιλαμβάνεται το κοινωνικό κόστος της απόφασής της να επιβαρύνει τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με 500 εκατ. ευρώ. Ας μην έχουν αυταπάτες.

Κανένας αποπροσανατολισμός της συζήτησης δεν μπορεί να κρύψει το κύριο: η ΝΔ ετοιμάζεται να ιδιωτικοποιήσει τη ΔΕΗ και ήδη στέλνει τον λογαριασμό στον ελληνικό λαό».

Χατζηδάκης: Αν χρειαστεί θα πάει και στη Δικαιοσύνη το θέμα της ΔΕΗ

«Το θέμα της ΔΕΗανοίγει σήμερα. Θα υπάρξουν και άλλες συζητήσεις και επεισόδια στη Βουλή και, αν χρειαστεί, και στη Δικαιοσύνη» είπε νωρίτερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση για τα μέτρα διάσωσης της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «στο θέμα της ΔΕΗ είστε κατηγορούμενοι και όχι κατήγοροι» και πρόσθεσε:

«Έχετε βάλει το δάχτυλο μπροστά από το πρόσωπό σας και νομίζετε ότι το κρύβετε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!