Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Αποστάσεις από τις ζυμώσεις Βενιζέλου κρατά η Χριστοφιλοπούλου
[Tribune]: Αποστάσεις από τις ζυμώσεις Βενιζέλου κρατά η Χριστοφιλοπούλου

[Tribune]: Αποστάσεις από τις ζυμώσεις Βενιζέλου κρατά η Χριστοφιλοπούλου

Αποστάσεις – επισήμως τουλάχιστον – κρατά η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου από τα σενάρια ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο με στόχο τη συνεργασία με τη ΝΔ, τα οποία έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η κα Χριστοφιλοπούλου δήλωσε πίστη στο ΠΑΣΟΚ με δήλωσή της, κάνοντας λόγο για «σενάρια τα οποία αποκλειστικό στόχο έχουν να πλήξουν την ανάκαμψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης».

«Η εμπλοκή του ονόματός μου σε δημοσιεύματα «περί δείπνων» με συγκεκριμένα στελέχη για τη δημιουργία νέου κόμματος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το διαψεύδω κατηγορηματικά και ζητώ από όποια μέσα το έχουν δημοσιεύσει την αποκατάσταση της αλήθειας. Πρόκειται για σενάρια τα οποία αποκλειστικό στόχο έχουν να πλήξουν την ανάκαμψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» σημείωσε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας την συμμετοχή της και όχι το δείπνο…

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη στην ίδια γραμμή δηλώνει και ο Χρυσοχοϊδης, ο οποίος διέψευσε και αυτός με τη σειρά του το περιστατικό του μαζέματος αυτού, δηλώνοντας πως ο χώρος στον οποίο ανήκει, είναι το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο με το δείπνο της Νέας Σμύρνης – Ποιοι μετείχαν

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!