Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Το 70% των Βρετανών διαφωνεί με την πολιτική της Μέι
[Tribune]: Το 70% των Βρετανών διαφωνεί  με την πολιτική της Μέι

[Tribune]: Το 70% των Βρετανών διαφωνεί με την πολιτική της Μέι

«Χαστούκι» στην Τερέζα Μέι είναι η δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos, αφού σύμφωνα με αυτή, η χώρα βαδίζει σε λάθος δρόμο.

Πιο αναλυτικά, πάνω από το 70% των πολιτών θεωρεί ότι η βρετανική κυβέρνηση κινείται προς λάθος κατεύθυνση, με το συγκεκριμένο ποσοστό να είναι το υψηλότερο από τον Μάρτιο του 2013.

Μάλιστα, είναι αυξημένο κατά 16 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της αντίστοιχης δημοσκόπησης του Απριλίου και κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της αντίστοιχης δημοσκόπησης του Ιουνίου.

Η δημοφιλία της  διολισθαίνει συνεχώς

Η δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση της Μέι αντανακλάται και στα χαμηλά επίπεδα δημοτικότητας της πρωθυπουργού, η οποία «βλέπει» τη δημοφιλία της να διολισθαίνει διαρκώς.

Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, ως μεγαλύτερες ανησυχίες για τους Βρετανούς αναδεικνύονται η τρομοκρατία και η άνοδος του εξτρεμισμού.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα, τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, και κυρίως το Λονδίνο, έχουν βιώσει πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα, τα οποία έχουν υπονομεύσει το αίσθημα ασφαλείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!