Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: Και ο Θεός έπλασε τις παραλίες της Πάτμου part 2!
[TravelStyle]: Και ο Θεός έπλασε τις παραλίες της Πάτμου part 2!

[TravelStyle]: Και ο Θεός έπλασε τις παραλίες της Πάτμου part 2!

Κάμπος

Η πιο οργανωμένη και πολυσύχναστη παραλία της Πάτμου , με μικρό βότσαλο και άμμο, πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά με εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Στα πέριξ, λειτουργούν μπαράκια, ταβέρνες και καφετέριες ενώ διαθέτει και επιλογές διαμονής.

Λάμπη

Στοβορειοανατολικό τμήμα του νησιού, είναιδιάσημη για τα πολύχρωμα βότσαλάτης-πλέον απαγορεύτηκε η συλλογή τους.Χρωστά το όνομά της στο λαμπύρισμα τουήλιου πάνω στα βότσαλα, βρίσκεται 9 χλμ.από τη Σκάλα, είναι οργανωμένη και μεταβερνάκια γύρω της.

Λεύκες

Δυτικά του νησιού και αρκετά ήσυχη στον ομώνυμο όρμο ιδανική για όσους αναζητούν χαλάρωση. Επειδή βρίσκεται στο ανοιχτό πέλαγος και άρα δεν προστατεύεται, είναι συχνά κυματώδης.

Λιγγίνου (ή Δίδυμες)

Έπειτα από15’ πεζοπορίας μέσω ενός πέτρινουμονοπατιού, κοντά στην Βαγιά, θα βρεθείτεμπροστά από δυο πανομοιότυπους ορμίσκους– εξ ου και το όνομα Δίδυμες-, πουδημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο. Και οιδυο διαθέτουν ψιλό βότσαλο και έχουνκαταγάλανα πεντακάθαρα νερά.

Λιβάδι Καλογήρων

Κατά το παρελθόν, η περιοχή υπήρξε ερημητήριο μοναχών, γεγονός που εξηγεί την επιλογή της ονομασίας της. Στρωμένη με βότσαλα μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο, διαθέτει θέα προς τη Σάμο.

Πέτρα

Οργανωμένη παραλία με λευκά βότσαλα, με κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά βρίσκεται δίπλα στη στενή λωρίδα γης που ενώνει τον «βράχο της Καλικατσούς» με τη στεριά. Με επιλογές για θαλάσσια σπορ και ταβέρνες για λαχταριστά πιάτα.

Ψιλή Άμμος

Από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, με ψιλή, χρυσή άμμο και γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!