Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: Σκωτία: 5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Τέρας του Λοχ Νες
[TravelStyle]: Σκωτία: 5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Τέρας του Λοχ Νες

[TravelStyle]: Σκωτία: 5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Τέρας του Λοχ Νες

Έχουν υπάρξει μαρτυρίες, φωτογραφίες , βίντεο και, κυρίως, ανατριχιαστικές ιστορίες και θρύλοι, μα το κυνήγι συνεχίζεται για να αποδειχθεί πραγματικά η ύπαρξη του Τέρατος που ζει στα βάθη της λίμνης Λοχ Νες στη Σκωτία . Εμείς έχουμε συγκεντρώσει 5 πράγματα που δε γνωρίζατε για το Τέρας του Λοχ Νες, όπως τα κατέγραψε το περιοδικό BBC History Revealed.

Η ιστορία με το Τέρας του Λοχ Νες ξεκινά το 1933, όταν ο Κο και η Κα Spicer ισχυρίστηκαν ότι ένα τέρας διέσχισε το δρόμο ακριβώς μπροστά από το αυτοκίνητό τους, κατευθυνόμενο προς τη σκωτσέζικη λίμνη . Για παραπάνω από 80 χρόνια, η “Nessie” έγινε ένα μυθικό πλάσμα διάσημο σε όλο τον κόσμο και του οποίου η ύπαρξη δεν έχει αποδειχθεί. Το 2006, βρέθηκε στην κορυφή με τους πιο διάσημους Σκωτσέζους.

Γνωρίστε και την ελληνική λίμνη Λοχ Νες… με τους μύθους και τους θρύλους !

Κι όμως, πρωτοαναφέρθηκε το 565 μ.Χ.

Παρά το γεγονός ότι η φήμη του τέρατος αναπτύχθηκε μετά τη μαρτυρία των Spicer, η πρώτη φορά που αναφέρθηκε ήταν το 565 μ.Χ. O St. Columba, ένας Χριστιανός μοναχός περιγράφει το τέρας μέσα στο νερό. Αυτό, βέβαια, πρέπει να περιείχε μια δόση υπερβολής, αφού πολλά γραπτές μαρτυρίες του Μεσαίωνα ήταν διανθισμένες με τέρατα.

Κυνήγι μεγάλων θηραμάτων

Ένας κυνηγός μεγάλων θηραμάτων με το όνομα Marmaduje Wetherall επισκέφτηκε το Λοχ Νες το 1933 ελπίζοντας να πιάσει το σημαντικότερο θήραμα, αλλά το μόνο που βρήκε ήταν μια ύποπτη πατημασιά στην ακτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!