Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: Πέντε επικίνδυνες πόλεις που δεν πρέπει να επισκέπτεσαι ποτέ μόνος!
[TravelStyle]: Πέντε επικίνδυνες πόλεις που δεν πρέπει να επισκέπτεσαι ποτέ μόνος!

[TravelStyle]: Πέντε επικίνδυνες πόλεις που δεν πρέπει να επισκέπτεσαι ποτέ μόνος!

Για πολλούς από εμάς τους ταξιδιώτες ο κόσμος είναι γεμάτος από εκπλήξεις. Αυτές οι εκπλήξεις όμως δεν είναι πάντοτε ευχάριστες. Ένας νέος προορισμός είναι για κάθε ταξιδιώτη μια ευκαιρία για νέες εμπειρίες. Τι γίνεται όμως όταν η εμπειρία αυτή μεταμορφώνεται σε περιπέτεια; Υπάρχουν ορισμένοι ταξιδιωτικοί προορισμοί στους οποίους οι επισκέπτες δεν γίνονται πάντοτε ευπρόσδεκτοι… Ποιες είναι λοιπόν οι πόλεις αυτές που πρέπει να σκεφτείτε διπλά, πριν τολμήσετε να τις επισκεφτείτε;

Μπογκοτά, Κολομβία 

Η ιστορική πρωτεύουσα της Κολομβίας είναι μια βιομηχανική πόλη και βρίσκεται στην καρδιά της χώρας. Η σημασία που έχει η πόλη για την οικονομία της χώρας γίνεται αισθητή από τον μεγάλο αριθμό των επισκεπτών της. Παρόλα αυτά η Μπογκοτά αναγνωρίζεται ως μια ιδιαίτερα επικίνδυνη πόλη. Στην περιοχή δρουν μεγάλες τρομοκρατικές οργανώσεις, καρτέλ ναρκωτικών όπως και συμμορίες του δρόμου που περιμένουν το επόμενο, συνήθως αλλοδαπό, θύμα τους.

Πόλη του Μεξικό, Μεξικό 

Κάθε μέρα, υπάρχουν 150,000 άνθρωποι που περνούν καθημερινά τα σύνορα μεταξύ Η.Π.Α και Μεξικό. Αν και τα ΜΜΕ εστιάζουν κυρίως στις βιαιότητες που γίνονται κοντά στα σύνορα αυτά, η πρωτεύουσα του Μεξικό ζει καθημερινά ανάλογες εγκληματικές ενέργειες. Στις βιαιότητες συμπεριλαμβάνονται ληστείες, επιθέσεις όπως ακόμη και απαγωγές με τις γυναίκες να είναι βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα των θυμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!