Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: FedHATTA: Οι δώδεκα ευκαιρίες να απολαύσετε την «άλλη» Ελλάδα
[TravelStyle]: FedHATTA: Οι δώδεκα ευκαιρίες να απολαύσετε την «άλλη» Ελλάδα

[TravelStyle]: FedHATTA: Οι δώδεκα ευκαιρίες να απολαύσετε την «άλλη» Ελλάδα

H FedHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού) μέσα από την πλατφόρμα της, ΔΏΔΕΚΑ, δημιουργεί έμπνευση για διακοπές στην Ελλάδα και ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να απευθύνονται στα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία εγγυώνται ασφάλεια και μοναδικές εμπειρίες στα ταξίδια. Όπως αναφέρει, οι δώδεκα μήνες, είναι δώδεκα ευκαιρίες να γνωρίσουμε την «άλλη» Ελλάδα. Επίσης, μας παρουσιάζει έναν οδηγό «επιβίωσης» για τουρίστες .

H ανακοίνωση της FedHATTA:

Στην προσπάθειά μας να συλλέξουμε υλικό από όλη την Ελλάδα, για να παρουσιάσουμε την χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, μέσα από το ΔΩΔΕΚΑ (www.dodekatravel.gr ), συναντήσαμε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις για αναψυχή, για εμπειρία, για ταξίδι. Γνωρίσαμε λιγότερο επισκέψιμους προορισμούς, που συνδυάζουν όλα τα στοιχεία που αναζητά ένας ταξιδιώτης: γαστρονομική απόλαυση, πρωτότυπες περιηγήσεις, πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον.

Οι συνεργάτες του ΔΩΔΕΚΑ ήταν γενναιόδωροι στις πληροφορίες που μας έδωσαν, αλλά και στα γεγονότα που διοργανώνουν.

Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε τους Δήμους και τις Περιφέρειες να διοργανώνουν εκδηλώσεις όλο τον χρόνο, ώστε να μπορούν να προσφέρουν ενδιαφέροντα προγράμματα στους ταξιδιώτες τους. Έτσι, είτε ταξιδέψετε μακρυά, είτε σε κοντινές αποστάσεις, έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε την παραμονή σας με αξιόλογα προγράμματα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συμμετέχετε σε περιηγήσεις όπως το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα, μέχρι τον Οκτώβριο και να μάθετε πολλά πράγματα για τα μανιτάρια, βαδίζοντας στα δάση της περιοχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!