Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: Ελληνικά νησιά: Οι 12 ανερχόμενοι προορισμοί που πρέπει να εξερευνήσετε!
[TravelStyle]: Ελληνικά νησιά: Οι 12 ανερχόμενοι προορισμοί που πρέπει να εξερευνήσετε!

[TravelStyle]: Ελληνικά νησιά: Οι 12 ανερχόμενοι προορισμοί που πρέπει να εξερευνήσετε!

Μπορεί η Ελλάδα να φηµίζεται για τα νησιά της στα πέρατα του κόσµου, µπορεί η Μύκονος να συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι την ελίτ του παγκόσµιου χάρτη, η Σαντορίνη να είναι ανάµεσα στα οµορφότερα µέρη του κόσµου και τόσα ακόµα, αλλά οι νησιωτικοί θησαυροί της χώρας µας δεν τελειώνουν εκεί… Κάναµε µια λίστα µε 12 ελληνικά νησιά , από µη δηµοφιλή µέχρι… άγνωστα και σας αποκαλύπτουµε γιατί είναι ανερχόµενοι προορισµοί που πρέπει να εξερευνήσετε τώρα!

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected])
Φωτογραφίες: Αρχείο, Shutterstock

Ανάφη

Με ιστορία χιλιάδων χρόνων η Ανάφη είναι ένα ακατέργαστο “διαµάντι” ένα ανεξερεύνητο, παρθένο νησί. Αργά αλλά σταθερά γίνεται προορισµός όλο και περισσότερων ενώ όσοι το έχουν ήδη επισκεφτεί, επιστρέφουν µε κάθε ευκαιρία! Η Ανάφη αν και δεν πρωταγωνιστεί στο τουριστικό «στερέωµα» παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες στον ταξιδιώτη, που παράλληλα είναι περιηγηγής…ενός παρθένου µέρους που προσφέρεται για ανακάλυψη! Αυτοί είναι οι 8 λόγοι για να αγαπήσετε την… ντροπαλή των Κυκλάδων !

Λήμνος

Ένα από τα πιο φιλόξενα µέρη της Ελλάδας η Λήµνος προσφέρεται για εκείνους που αναζητούν χαλαρές διακοπές και ηρεµία. Ένα πανέµορφο νησί µε ηφαιστειογενές τοπίο και καταπληκτικούς παραδοσιακούς οικισµούς. Η Λήµνος µπορεί να υπερηφανεύεται και για κάτι ακόµα, πολύ σηµαντικό… Τα φηµισµένα από αρχαίων χρόνων ακόµα τοπικά προϊόντα της, την ποικιλία, την ποσότητα και την ποιότητα στα ψάρια της και τα κατάλληλα µέρη για να τα απολαύσεις όλα αυτά! Αναλυτικά τι θα δείτε και θα κάνετε στη Λήμνο !

Ικαρία

Η Ικαρία οφείλει το όνοµα της στον Ίκαρο, όπου σύµφωνα µε τη µυθολογία πετώντας πάνω από το Αιγαίο µε τα κέρινα φτερά που φορούσε, πλησίασε τόσο πολύ τον ήλιο µε αποτέλεσµα τα φτερά να λιώσουν και να πέσει στην θάλασσα. Γι’ αυτό που φηµίζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο το νησί είναι η θρυλική µακροζωία των ντόπιων οι οποίοι φαίνεται να απολαµβάνουν την ασυνήθιστη αυτή φήµη τους… η οποία έχει άµεσα συσχετιστεί µε τους χαλαρούς ρυθµούς των κατοίκων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!