Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: Οι 7 πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου που καλύτερα να μην επισκεφθείτε!

[TravelStyle]: Οι 7 πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου που καλύτερα να μην επισκεφθείτε!

Αν κανονίζετε το επόμενο ταξίδι σας τότε συγκεντρώσαμε τις 7 πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου, που θα ήταν καλό να μην επισκεφθείτε!

Είτε ανήκετε στους ανέμελους είτε στους αγχώδεις ταξιδιώτες, δε βλάπτει να γνωρίζετε ποια μέρη του κόσμου θεωρούνται τα πιο επικίνδυνα. Η ιστοσελίδα Travel Risk Map ανακάλυψε τις πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου. Οι περισσότερες από τις οποίες τυχαίνει να ανήκουν στην Αφρική.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε πόσο καθαρά είναι τα δωμάτια στα ξενοδοχεία; Τι πρέπει να προσέξετε;

Η μελέτη είχε ως επίκεντρο την απειλή που διατρέχουν οι ταξιδιώτες εξαιτίας της πολιτικής βίας, των κοινωνικών αναταραχών, του εγκλήματος και των φυσικών καταστροφών. Ο χάρτης χωρίσει τα επίπεδα κινδύνου σε κατηγορίες: ακραίο, υψηλό, μεσαίο και χαμηλό.

Σύμφωνα με την International SOS, μια “ακραία επικίνδυνη χώρα” χαρακτηρίζεται όταν ο κυβερνητικός έλεγχος, ο νόμος και η τάξη είναι από μικρός έως ανύπαρκτος. Διαβάστε τη λίστα με τις 7 πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου.

Λιβύη

Από την πτώση του Καντάφι η χώρα βρίσκεται σε συνεχείς αναταραχές. Το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάιντα δρουν ανενόχλητα στην περιοχή με ατελείωτες επιθέσεις, ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας της Μεγάλης Βρετανίας συμβουλεύει τους πολίτες να μην ταξιδέψουν στη χώρα.

Σομαλία

Οι τρομοκράτες είναι πολύ πιθανό να κάνουν απόπειρα επίθεσης στη Σομαλία. Υπάρχει υψηλός κίνδυνος απαγωγής σε ολόκληρη τη χώρα, με τα τοπικά και διεθνή μέσα να αποτρέπουν τον κόσμο να ταξιδέψει στη χώρα για να αποφύγει τυχόν αναταραχές και βίαιες διαδηλώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!