Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: 48 ώρες στο Ναύπλιο: Ξεχωριστές «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση! Δείτε πρώτοι την εκπομπή που ανέβηκε στο YouTube!
[TravelStyle]: 48 ώρες στο Ναύπλιο: Ξεχωριστές «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση! Δείτε πρώτοι την εκπομπή που ανέβηκε στο YouTube!

[TravelStyle]: 48 ώρες στο Ναύπλιο: Ξεχωριστές «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση! Δείτε πρώτοι την εκπομπή που ανέβηκε στο YouTube!

Μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, το Ναύπλιο , επισκέπτεται ο Τάσος Δούσης με τις «ΕΙΚΟΝΕΣ » και την ομάδα του για μόλις 48 ώρες.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανακαλύπτει τις καλύτερες διευθύνσεις της πόλης για διαμονή, φαγητό και ποτό, κάνει ρεπορτάζ στο Παλαμήδι και το Μπούρτζι και παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να δείτε στην πόλη του Ναυπλίου σε 48 ώρες.

Δείτε πρώτοι ολόκληρη την εκπομπή και μάθετε όσα πρέπει να ξέρετε για το υπέροχο Ναύπλιο:

Μη χάσετε περισσότερα μοναδικά βίντεο στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube !

Περάστε και εσείς 48 ώρες στο Ναύπλιο

Έχετε ανάγκη από ένα διάλειµµα, ένα φθινοπωρινό time out πριν µπει για τα καλά ο χειµώνας, µια µικρή ανάπαυλα -όχι πολύ µακριά από την Αθήνα- µε ανόθευτη φυσική οµορφιά, καλό φαγητό, φιλόξενους ανθρώπους και εξαίρετες επιλογές σε διαµονή, shopping και φαγητό; Το Ναύπλιο, είναι από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος στη λίστα µε τους all time classic προορισµούς για όλες τις εποχές καθώς συνδυάζει βουνό, θάλασσα, νησιωτικό αέρα, γραφικά σπιτάκια και καλντερίµια, ιστορικά αξιοθέατα και θέα που κόβει την ανάσα.

Ναύπλιο λοιπόν ή αλλιώς Ανάπλι, η πρωτεύουσα του νοµού Αργολίδας που συναρπάζει κάθε επισκέπτη το ίδιο έντονα είτε είναι η πρώτη είτε η νιοστή φορά που εισέρχεσαι στα… εδάφη του! Μπορεί εξάλλου εκείνη την τρίτη, τέταρτη (και ούτω καθεξής) να µη χρειαστεί να ανεβείτε ξανά και τα 999 σκαλοπάτια του Παλαµιδίου ή να επισκεφθείτε το Μπούρτζι, την Ακροναυπλία και όλα τα βασικά αξιοθέατα, ωστόσο πάντα υπάρχουν λόγοι για λίγη οµορφιά και εξερεύνηση παραπάνω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!