Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [TravelStyle]: 10+1 παραλίες της Κέρκυρας που θα θες να βουτήξεις τώρα!
[TravelStyle]: 10+1 παραλίες της Κέρκυρας που θα θες να βουτήξεις τώρα!

[TravelStyle]: 10+1 παραλίες της Κέρκυρας που θα θες να βουτήξεις τώρα!

Από κοσµικές έως και… «µυστικές» oι παραλίες της Κέρκυρας τα έχουν όλα: Xρυσές αµµουδιές, απόκρηµνους βράχους, καταγάλανα νερά και συγκλονιστική φύση… Πάμε να τις δούμε!

1.Άγιος Γόρδιος

Αγαπηµένη προτάση ντόπιων και επισκεπτών για βουτιές και µεζεδάκια, 50 χλµ. από την πόλη. Ξεχωρίζει για τον βράχο που βρίσκεται στη νότια µεριά της µέσα στη θάλασσα, το Ορθολίθι.

2. Παραλία Γλυφάδας

Η χρυσαφένια αµµουδιά και τα κρυστάλλινα νερά της την έχουν αναδείξει στην πιο κοσµική παραλία της Κέρκυρας. Βρίσκεται 18 χλµ. από την πόλη και είναι πλήρως οργανωµένη και εύκολα προσβάσιµη.

3. Παραλία Αχαράβης

Πλήρως οργανωµένη, εκτείνεται µπροστά από το οµώνυµο τουριστικό χωριό. Με το κοσµοπολίτικο κοµµάτι αλλά και πολλά σηµεία αποµόνωσης και ηρεµίας, καλύπτει όλα τα γούστα. Στο βάθος, στα δυτικά διακρίνεται και η Ερείκουσα, ένα από τα τρία κατοικηµένα Διαπόντια νησιά της Ελλάδας. Απέχει 40 χλµ. από την πόλη.

4. Κανάλι της Αγάπης (Canal d’ amour)

Το πιο ροµαντικό αξιοθέατο της Κέρκυρας, αποτελείται από βραχώδεις σχηµατισµούς που δηµιουργούν φυσικές «πισίνες»! Tip: Eξερευνήστε µε µάσκα τις σπηλιές κατά µήκος του Καναλιού. Απέχει 36 χλµ. από το κέντρο της Κέρκυρας.

5. Παραλία στο Καλάµι

Μυθιστορηµατική παραλία, σε έναν πανέµορφο, καταπράσινο κόλπο στις βορειοανατολικές ακτές του νησιού (35χλµ από την πόλη), µπροστά από τον οµώνυµο οικισµό. Προς το τέλος της παραλίας, βρίσκεται το σπίτι που έζησε ο συγγραφέας Lawrence Durrell.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!