Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [ToraTora]: Βγάλε την ετικέτα: H πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης του Κέντρου Ζωής για τον HIV (vid)
[ToraTora]: Βγάλε την ετικέτα: H πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης του Κέντρου Ζωής για τον HIV (vid)

[ToraTora]: Βγάλε την ετικέτα: H πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης του Κέντρου Ζωής για τον HIV (vid)

Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV-AIDS. Ευτυχώς, με την πρόοδο της επιστήμης της ιατρικής, οι άνθρωποι που ζουν με τον ιό, μπορούν και έχουν μια καθημερινή ζωή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι οι «ετικέτες». Το Κέντρο Ζωής, καλεί τον κόσμο να «βγάλει» τις ετικέτες, με μία ευρηματική καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που υλοποιείται μέσα από τα social media και μέσω της διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων σε όλη τη χώρα.

Στη νέα αυτή καμπάνια πρωταγωνιστούν η Τζένη Μπαλατσίνου και ο τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης. Δύο άνθρωποι που έχουν δεχτεί πολλές ετικέτες στη ζωή τους, αλλά έχουν καταφέρει με τα χρόνια να τις ξεπεράσουν. Μέσα από δύο έξυπνα videos, τους βλέπουμε να πατάνε όλες τις ετικέτες που έχουν κολλήσει σε εκείνους και πόσο δύσκολο είναι, εν τέλει, να τις βγάλουν από πάνω τους. Σκοπός της καμπάνιας είναι η έγκυρη ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και αποδόμηση των στερεοτύπων του HIV/AIDS.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο Facebook και να πατήσουμε angry μέχρι να φύγει και η τελευταία ετικέτα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TORATORA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!