Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [ToraTora]: Νεφέλη Κουρή: «Ό,τι έχω κάνει το πέτυχα με πολύ κυνηγητό και πολλή δουλειά»
[ToraTora]: Νεφέλη Κουρή: «Ό,τι έχω κάνει το πέτυχα με πολύ κυνηγητό και πολλή δουλειά»

[ToraTora]: Νεφέλη Κουρή: «Ό,τι έχω κάνει το πέτυχα με πολύ κυνηγητό και πολλή δουλειά»

Η Νεφέλη Κουρή είναι μία εξαιρετική ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει για το υποκριτικό της ταλέντο. Έχει πάρει μέρος στις τηλεοπτικές σειρές «Ματωμένα χώματα» και το «Νησί» καθώς και την κινηματογραφική ταινία «Αυστηρώς κατάλληλο». Αυτή τη περίοδο συμμετέχει στη νέα δραματική σειρά του Alpha «Η λέξη που δεν λες» που έχει γυριστεί στη Κρήτη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Beaute» μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής αλλά και τις συνεργασίες που έχει κάνει. «Δεν νομίζω πως μέχρι σήμερα έχω κυνηγήσει τα πράγματα όσο θα έπρεπε. Μπορεί κάποια στιγμή να μειωθεί η αυτοπεποίθησή μου. Είναι πολύ δύσκολος ο χώρος μας, θέλει πολλή δύναμη και υπομονή για να τα καταφέρεις. Είναι πολύ κλειστά τα πράγματα, υπάρχει κύκλωμα, υπάρχουν γνωριμίες και θα πρέπει να βρεθείς τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο. Πέρα από το ταλέντο ή το χάρισμα, είναι και θέμα τύχης. Πολλές φορές μέχρι σήμερα μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όμως θέλει και πολύ κυνηγητό και πολλή δουλειά», τόνισε η ίδια.

«Ό,τι έχω κάνει το πέτυχα μετά από ακροάσεις. Δεν με πήραν ποτέ να μου πουν; «Εσένα θέλουμε!» Η διαδικασία της οντισιόν προϋποθέτει πολλή δουλειά, ψυχραιμία, υπομονή, να περιμένεις μαζί με άλλα κορίτσια που ενδεχομένως να κριθούν καλύτερες και να πάρουν εκείνες τη δουλειά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TORATORA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!