Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [ToraTora]: Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου από τη συμπεριφορά του Νίκου Μουρατίδη (vid)
[ToraTora]: Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου από τη συμπεριφορά του Νίκου Μουρατίδη (vid)

[ToraTora]: Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου από τη συμπεριφορά του Νίκου Μουρατίδη (vid)

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Νίκος Μουρατίδης. Όταν η παρουσιάστρια ζήτησε τη γνώμη του ραδιοφωνικού παραγωγού για τις τηλεοπτικές άδειες, τότε τα αίματα άναψαν.

«Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γίνεται με τις τηλεοπτικές άδειες, δεν ξέρω αν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται, αλλά ότι πρέπει να συμμαζευτεί όλη αυτή η ασυδοσία και όλη αυτή η παρανομία που υπήρχε τόσα χρόνια… Δεν είναι δυνατόν σε μια τόσο μικρή αγορά να υπάρχουν τόσα πολλά κανάλια τα οποάι χρωστάνε σε εργαζόμενους σε ΔΕΚΟ σε ΦΠΑ, σε ΙΚΑ και επιπλέον ζητάνε και δάνεια και μέχρι τώρα τα έπαιρναν», δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης και η παρουσιάστρια στον αντίλογο ανέφερε πως υπάρχουν κανάλια που δεν χρωστάνε.

Ο Νίκος Μουρατίδης ανέβασε την ένταση της κουβέντας, ενώ όταν η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε «Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι θα μείνουμε στο δρόμο», εκείνος απάντησε: «Είναι η μισή Ελλάδα στο δρόμο. Η μισή Ελλάδα είναι άνεργοι. Πρέπει να συντηρούμε επιχειρήσεις καρκινογόνες; Εγώ επιμένω ότι όλα τα κανάλια χρωστάνε», ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος συνέχισε: «Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ή γενικώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TORATORA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!