Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [ToraTora]: Η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη για το εάν έχει σχέση με την Κατερίνα Θεοχάρη (vid)
[ToraTora]: Η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη για το εάν έχει σχέση με την Κατερίνα Θεοχάρη (vid)

[ToraTora]: Η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη για το εάν έχει σχέση με την Κατερίνα Θεοχάρη (vid)

O Άνθιμος Ανανιάδης τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Ο ηθοποιός, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν έχει σχέση με την Κατερίνα Θεοχάρη. Ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια ότι είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα περνούν πολύ όμορφα μαζί. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αν η σύντροφός του τον ζηλεύει.

«Είναι ένα θέμα αυτό. Με ζηλεύει η κοπέλα μου επειδή είμαι ο Άνθιμος Ανανιάδης. Κοίτα, είναι δύσκολο να με ακολουθήσει κιόλας, που είμαι σε τέσσερα διαφορετικά μέρη στον κόσμο ανά μήνα ας πούμε». Ποιος κάνει το πρώτο βήμα στις μέχρι τώρα σχέσεις του; «ο Θεός. Που μας έφερε κοντά. Τώρα το ποιος έκανε το πρώτο βήμα είναι κάτι το οποίο αλλάζει!».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην απλότητα του χαρακτήρα του, τόνισε: «Γενικώς, είμαι ανοιχτός τύπος. Και άνθρωποι μου μιλάνε, τους μιλάω πίσω. Είναι φιλική η επαφή μου με τους θαυμαστές. Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TORATORA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!