Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [ToraTora]: Τι ακούν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα στην καθημερινή τους προπόνηση;
[ToraTora]: Τι ακούν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα στην καθημερινή τους προπόνηση;

[ToraTora]: Τι ακούν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα στην καθημερινή τους προπόνηση;

Ακόμα δεν έχει φύγει κυριολεκτικά από την εξουσία και ήδη πολλοί αισθάνονται νοσταλγία για εκείνον. Ομολογουμένως, η επικοινωνιακή τακτική του έχει στεφθεί με πλήρη επιτυχία και στο πλαίσιο του να είναι κοντά στους πολίτες, δεν έχει διστάσει κατά καιρούς να μοιράζεται πράγματα από την καθημερινότητά του. O αναμφισβήτητα πιο προσιτός πρόεδρος των Η.Π.Α έχει περάσει σε άλλο επίπεδο μαζί με τη Μισέλ πάντα, καθώς ως έκτακτοι συντάκτες του επόμενου τεύχους του «περιοδικού» Wired δημοσίευσαν τις λίστες των τραγουδιών που ακούν έκαστος κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.

Οι δύο λίστες είναι διαθέσιμες για να τις ακούσεις μέσω streaming στο Spotify και συμπεριλαμβάνουν καλλιτέχνες όπως Black Eyed Peas, Bob Marley, Sara Bareilles, Stevie Wonder, Michael Jackson, Nina Simone, Beyoncé, Jennifer Lopez κλπ.

Η πλέιλιστ του Μπάρακ Ομπάμα:

Η πλέιλιστ της Μισέλ Ομπάμα:

Ο Μπάρακ Ομπάμα στο μεταξύ, έχει ξανατροφοδοτήσει τη δημοσιότητα με τη μουσική που ακούει, όπως τα κομμάτια με τα οποία είχε «κολλήσει» κατά την προετοιμασία της κάθε του καμπάνιας του 2008 και του 2012 αντίστοιχα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TORATORA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!