Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [ToraTora]: Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψή του (vid)
[ToraTora]: Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψή του (vid)

[ToraTora]: Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψή του (vid)

Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης, ο οποίος είναι παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζει εκπομπές με μεταφυσικά φαινόμενα, μίλησε πρώτη φορά για την υπόθεση της σύλληψης του και την αθώωση του στο «Όλα Ξεκόλλα» και στον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη είχε συλληφθεί, μετά από καταγγελίες φοιτητών, για απάτη, εκβιασμό, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ενώ οι καταγγελία τον ήθελε να εξασφαλίζει προνόμια στους φοιτητές έναντι αμοιβών. «Στο παρά ένα αποδείχθηκε ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι δηλαδή έκανε ανάκληση της κατάθεσής του ο κύριος. Ήταν δύο, ένας Έλληνας και ένας Άραβας. Εύχομαι να μην περάσει κανείς αυτό που πέρασα. Όχι από την πλευρά του κρατητηρίου, γιατί υπήρχε άψογη συμπεριφορά», ανέφερε κάνοντας εισαγωγή.

Στη συνέχεια ανέλυσε την ιστορία για τα δύο άτομα. «Τον ένα ήξερα, τον άλλον δεν τον ήξερα, τον είχα γνωρίσει 2 λεπτά. Προφανώς υπήρχε οικονομική συναλλαγή αναμεταξύ τους. Προφανώς είχε φάει λεφτά ο Έλληνας από τον Άραβα και προσπάθησαν να το φορτώσουν σε εμένα. Μου σύστησε ο Έλληνας τον Άραβα ως χορηγό της εκπομπής και ο Άραβας ήξερε για εμένα ότι βγάζω πτυχία! Από τις συμπληρωματικές καταθέσεις, που με αθώωσε ο Άραβας λόγω τύψεων ή πίεσης του εισαγγελέα», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TORATORA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!