Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Ζήγρας, και πάλι, κατά του Ακη
[Το Βήμα]: Ζήγρας, και πάλι, κατά του Ακη

[Το Βήμα]: Ζήγρας, και πάλι, κατά του Ακη

Υποστήριξε ότι παραπλανήθηκε από τον πρώην υπουργό και εξάδελφό του
Κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρώτου του εξαδέλφου και πρώην υπουργού, έβαλε ακόμη μια φορά ο Νικόλαος Ζήγρας, κατά την απολογία του, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στη δίκη για τις προμήθειες στα εξοπλιστικά προγράμματα των υποβρυχίων και των TOR-M1, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.
Ο Ζήγρας κατονόμασε τον Τσοχατζόπουλο ως τελικό αποδέκτη μιζών για την προμήθεια των δύο εξοπλιστικών προγραμμάτων, δηλώντας, παράλληλα, μετανιωμένος για την εμπλοκή του στην υπόθεση και ζητώντας την επιείκεια του Δικαστηρίου.
«Είμαι ο μόνος που δηλώνει ένοχος ανάμεσα σε 18 κατηγορουμένους», είπε χαρακτηριστικά. «Ανέλαβα την ευθύνη για τις πράξεις μου. Απολογήθηκα πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012 (σσ: συνελήφθη τον Απρίλιο του 2012), διότι ο πρώην συνήγορος μου και νυν πρόεδρος του ΔΣΑ μου είχε επιβάλει τη σιωπή (…). Δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου. Ο τωρινός συνήγορός μου ξυλοκοπήθηκε έξω από το σπίτι του την ημέρα της απολογίας μου. Τα παιδιά μου στη Θεσσαλονική δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους. Οι απειλές συνεχίζονται και σήμερα μέσα στο Δικαστήριο».
Ο Νίκος Ζήγρας τόνισε ότι παραπλανήθηκε από τον πρώην υπουργό, καθώς δεν του είχε πει για την προέλευση των χρημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!