Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: ΞΕΕ: Τρεις συμφωνίες για την προώθηση του TRIP2ATHENS
[Το Βήμα]: ΞΕΕ: Τρεις συμφωνίες για την προώθηση του TRIP2ATHENS

[Το Βήμα]: ΞΕΕ: Τρεις συμφωνίες για την προώθηση του TRIP2ATHENS

Με την Περιφέρεια Αττικής, τη Marketing Greece και κινεζικό ταξιδιωτικό όμιλο

Με την Περιφέρεια Αττικής, τη Marketing Greece και τον κινεζικό ταξιδιωτικό όμιλο «BEIJING INTERNATIONAL BLOOM TRAVEL SERVICE CORP» συνδέθηκε η πλατφόρμα TRIP2ATHENS. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΞΕΕ) προχώρησε στη διενέργεια τριών συμφωνιών με στόχο τη μεγιστοποίηση της προβολής και παρέμβασης του επίσημου ηλεκτρονικού τουριστικού οδηγού της Αθήνας και της Αττικής στις διεθνείς και εγχώριες αγορές του τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό το TRIP2ATHENS συνδέθηκε ήδη με την ψηφιακή πλατφόρμα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής www.athensattica.gr , ενώ εντάχθηκε και στην πλατφόρμα DiscoverGreece.com της Marketing Greece, η οποία θα προχωρήσει στην υλοποίηση διαδικτυακής καμπάνιας για την έτι περαιτέρω προώθηση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας.

Δεδομένου ότι το TRIP2ATHENS παρουσιάζεται σε επτά γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ρωσικά, κινέζικα), η τρίτη συμφωνία έγινε με τον κινεζικό ταξιδιωτικό όμιλο «BEIJING INTERNATIONAL BLOOM TRAVEL SERVICE CORP» και αφορά στην προώθηση της πλατφόρμας του ΞΕΕ στην κινεζική αγορά. Ο «BEIJING INTERNATIONAL BLOOM TRAVEL SERVICE CORP» εισήχθη στο χρηματιστήριο της Κίνας το 2016 έχοντας συστήσει θυγατρικές εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ και στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ σε συνεργασία με το γραφείο τουρισμού Shanghai Workers’ International Travel Service Co.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!