Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Wind: €25 εκατ. μέσω αύξησης κεφαλαίου στα ταμεία της εταιρείας
[Το Βήμα]: Wind: €25 εκατ. μέσω αύξησης κεφαλαίου στα ταμεία της εταιρείας

[Το Βήμα]: Wind: €25 εκατ. μέσω αύξησης κεφαλαίου στα ταμεία της εταιρείας

Ενισχύεται περαιτέρω η ρευστότητα μετά και την εκδοση ομολογιακού 250 εκατ.
Οι μέτοχοι της WIND Ελλάς κατέβαλαν μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου 25 εκατ.ευρώ.
Η επιτυχής ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου, σε συνδυασμό με την πρόσφατη επιτυχή άντληση κεφαλαίων ύψους 250 εκατ. μέσω ομολογιακού δανείου από τις διεθνείς αγορές, ενισχύει περαιτέρω τη ρευστότητα της WIND και επισφραγίζει την απρόσκοπτη συνέχιση του επενδυτικού προγράμματος της πενταετίας 2017-2021, που εστιάζει σε δίκτυα νέας γενιάς στην κινητή (4G, 4G+) και σταθερή τηλεφωνία (VDSL, FTTx), αλλά και στην παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου στο άμεσο μέλλον, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της WIND Ελλάς κ. Νάσος Ζαρκαλής δήλωσε σχετικά: «Η ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και η στήριξη των μετόχων αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών όλων των εργαζομένων της WIND.

Μέσα σε ένα εύθραυστο οικονομικό περιβάλλον υλοποιούμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το επενδυτικό μας πλάνο σε δίκτυα υπερ-υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες. Βασική μας προτεραιότητα, να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη αξία, όχι μόνο για τους εργαζόμενους και τους μετόχους μας, αλλά και για τη χώρα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!